1. novembra dienas horoskops – nepretojies nezināmajam!

 

Uzzini, kas šodien gaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

AUNS Pārdomu diena! Neiesaisties darbos, kuri nav saistīti ar tavu karjeru vai nav tavās interesēs! Šodien atļaujies būt nedaudz egoistisks un darīt tikai to, ko tu pats vēlies!

VĒRSIS Būsi noilgojies pēc kāda cilvēka, pēc mīļuma un pēc siltiem apskāvieniem. Nepretojies, ja kāds pret tevi izrāda interesi – ļaujies mirkļa burvībai!

DVĪŅI Veiksmīga diena, spersi vairākus soļus uz priekšu. Domām par padošanos nebūs vietas. Vakars sola romantiskus notikumus.

VĒZIS Neņem pie sirds katru piezīmi vai komentāru. Atceries – pats neesi necik svēts. Reizēm tev pašam gadās pateikt kaut ko aizskarošu, pat neaizdomājoties, kā otrs varētu justies.

LAUVA Domājot par nākotni, viss sakārtojas savās vietās, vai ne? Tikai ir palicis tas viens mazais mazumiņš, kas šodien tā arī ieviesīs pilnīgu skaidrību

JAUNAVA Šodien kāds mēģinās izmantot tavu labu sirdi. Nedod viņam to iespēju! Izpalīdzi tikai tiem, kas izpalīdzētu tev un būtu gatavi uz to pašu! Neīstiem draugiem tavā dzīvē nav vietas!

SVARI Negaidīti notikumi liks tev šodien saskumt. Liksies, ka vairs nav nekādas enerģijas, lai kaut ko darītu, bet pienākums ir pienākums. Emocijas noliec malā.

SKORPIONS Nenosodi citu cilvēku dīvaino uzvedību; vienkārši uzmanies, ka tas nenotiek ar tevi. Šodienas notikumi būs īstais dzīves tests.

STRĒLNIEKS Savas idejas beidzot arī vajadzētu realizēt – un neesi pārāk kritisks pret sevi! Šodien nāksies pieņemt profesionālus lēmumus, kas ietekmēs karjeru.

MEŽĀZIS Šodien darījumu slēgšana būs ļoti neproduktīva, tādēļ no tā centies izvairīties. Pirms sper soli nākotnes virzienā, pārliecinies, vai tevi netin ap pirkstu.

ŪDENSVĪRS Tu esi uzņēmies mazliet par daudz, bet no tā tu izbaudīsi katru minūti. Jā, galvā ir pilnīgs juceklis, un tu nezini, kā no tā izkļūt, bet neuztraucies, tev tas tiks pateikts priekšā.

ZIVIS Atšķirība starp to, ko tu vēlies un to, kas tev ir vajadzīgs, nesīs interesantus rezultātus. Dzīve kļūs vienkāršāka. Centies rast balansu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru