Izvēlies vienu no šiem simboliem un saņem vērtīgu padomu!

Kurš attēls piesaista jūsu uzmanību visvairāk?

 

Simbols Nr. 1

Šī izvēle iedrošina jūs uzticēties savai iekšējai vadībai un klausīties savu intuīciju. Novērtējiet savu jutību un dodiet priekšroku priekšnojautai, nevis loģikai. Tagad nav laika klausīties citu cilvēku viedokļus. Tagad ir laiks pavadīt laiku vienatnē.

Simbols Nr.2

Šis attēls norāda uz transformāciju. Jūsu garīgā pamošanās ir sākusies. Jums jāpieņem izmaiņas un jābūt gatavam būt tik labs, cik vien spējat. Jūs gaida burvju nākotne, bet jums ir jāatsakās no vecajiem ieradumiem. Padomājiet par savām vērtībām un likvidējiet visu, kas neatbilst jūsu sapņiem. Transformācija ir neizbēgama, un jums šis patiešām būs aizraujošs laiks.

Simbols Nr.3

Jums ir nepieciešams kontrolēt visus jūsu dzīves aspektus. Paturiet prātā, ka slikti ieradumi var aizkavēt jūsu sapņu piepildīšanos! Jums ir nepieciešams līdzsvars! Atrodiet drosmi meklēt profesionālu palīdzību, ja jums tas ir nepieciešams.

Simbols Nr.4

Šis attēls norāda, ka jums ir nepieciešams pārtraukums! Jums ir pārāk aizņemts grafiks. Varbūt jūs daudz strādājāt, vai pašlaik daudz kas notiek jums apkārt vai ar jums pašiem.  Tagad ir laiks atpūsties. Pat divas dienas ir pietiekami, lai atjaunotu savu dvēseli.

Simbols Nr.5

Jūs gaida svarīgs garīgais savienojums. Tas var būt jauns draugs. Šo attiecību laikā jūs būsiet skolotājs un students, un šī pieredze gudrība stiprinās jūsu attiecības ar Visumu.

Simbols Nr.6

Ir pienācis laiks atteikties no visa nevajadzīgā! Lai iegūtu to, ko vēlaties, ir svarīgi piešķirt vietu Visumam, lai tā izpildītu jūsu vēlmi. Atpūtieties un novērtējiet to, kas jums jau ir.

Simbols Nr.7

Ir pienācis laiks atkal pievērsties jūsu radošajām pusēm, lai uzlabotu dzīves kvalitāti. Rīkojieties tā, lai jūs tuvotos saviem sapņiem! Jūs varat rakstīt, gatavot, fotografēt… Izmantojiet savu iztēli un skatieties uz pasauli ar bērna acīm!

Simbols Nr.8

Ja vēlaties piepildīt savus sapņus, jums jāturpina virzīties uz priekšu. Jūs varat rīkoties arī tad, ja jums ir zināmas problēmas. Ar neatlaidību jūs varat izpildīt visus savus sapņus! Mēģiniet atbrīvoties no negatīvām domām!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru