12 sieviešu tipi – kuram atbilst tu pēc savas zodiaka zīmes?

Cilvēki bieži vien sūdzas, ka zodiaka zīmju apraksti viņiem neatbilst. Tāpēc ļoti ticams, ka šis 12 psihotipu apraksts izrādīsies patiešām interesants.

Iespējams, tieši šajā aprakstā jūs, sievietes, atradīsiet visatbilstošāku raksturojumu sev. Šis horoskops paskaidro, kāpēc sieviete var būt dzimusi Jaunavas zīmē, bet raksturā jūtas, piemēram, kā Lauva (jo tas ir viņas psihotips!). Uzmanīgi izlasiet šos aprakstus un atrodiet sevi starp tiem!

1. Sieviete – viesulis (psihotips Auns)

Viņas ir brīvas un neprognozējamas personības. Sievietes – viesuļi bieži pievērš sev apkārtējo uzmanību, it kā pievelkot kā magnēts. Iepriekš paredzēt viņas reakciju vai uzvedību ir praktiski neiespējami. Ar šādu sievieti komunicēt droši var tikai vīrieši, kas nebaidās riskēt!

2. Sieviete – koferis (psihotips Vērsis)

Viņas nekad neko neizmet, jo viņu ticība ir mantu vākšana un krāšana. Sievietes – koferi soļo pa dzīvi ar devīzi “kādreiz jau noderēs”. Viņām labākā izklaide ir brīvdienu šopings. Un vēl šī psihotipa sievietes ir ļoti iecienījušas kolekcionēt savus pielūdzējus.

3. Sieviete – kaleidoskops (psihotips Dvīņi)

Viņas ir neticami spilgtas un harmoniskas, diemžēl, ne visi to spēj saskatīt. Ar tādām skaistulēm dažiem iziet sabiedrībā ir neērti, jo citu vīriešu skatieni būs noteikti piesaistīti viņai. Viņu ģimenes dzīve ir skaļa un haotiska, tomēr – kā svētki.

4. Sieviete – lietus (psihotips Vēzis)

Viņas viegli var saraudināt, dažkārt pat bez īpaša iemesla. Tomēr viņas reti rīko histērijas. Šīs sievietes ir visīstākās romantiķes un sapņotājas. Un ļoti ilgi ir gatavas gaidīt savu īsto mīlestību.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru