12 sieviešu tipi – kuram atbilst tu pēc savas zodiaka zīmes?

5. Sieviete – dārgakmens (psihotips Lauva)

Viņas vienmēr zina savu cenu. Viņas ir spožas un pamanāmas. Dažkārt šādas sievietes var šķist augstprātīgas. Viņas kategoriski nedrīkst slēpt mājās, četrās sienās – viņas sāk skumt un kļūst līdzīgas lētai bižutērijai.

6. Sieviete – organizators (psihotips Jaunava)

Viņām viss ir pierakstīts, saplānots un salikts plauktiņos precīzā kārtībā. Viņas nepieļauj izņēmumus un slikti panes neierastas situācijas. Šīs sievietes ir uzticamas un gluži vienkārši kā radītas laulībai. Nevajag piekrāpt viņu uzticību!

7. Sieviete – klusie ūdeņi (psihotips Svari)

Viņas ir nesatricināmas un mierīgas, kā lavandu lauki Francijā. Blakus viņām ir viegli atbrīvoties. Šīs sievietes ir gatavas pieņemt savus tuviniekus tādus, kādi viņi ir, ar visām dīvainībām un negatīvajām īpašībām. Daudzi vīrieši uzskata, ka viņu sieva “klusais ūdens” ir īsts atradums. Un tā arī ir.

8. Sieviete – šausmas (psihotips Skorpions)

Viņas ir līdzīgas personāžiem no gotiskām gleznām. Viņās jau sākotnēji ir kaut kas biedējošs, turklāt tieši tādā veidā viņas ir magnētiski valdzinošas. Attiecības ar sievieti – šausmas ir tāpat kā šausmu filma. Šausmīgi bailīgi, bet ļoti gribas redzēt filmas beigas!

9. Sieviete – nazis (psihotips Strēlnieks)

Viņas ir cietas, izturīgas un asas. Neticami godīgas, tiešas, ironiskas, pat mazliet indīgas. Sieviete – nazis der tikai tādiem, kam nav jāmeklē pēc atbildes teikumiem. Blakus viņām dzīvo tikai tie vīrieši, kuri nebaidās taisnības! Un vispār ne no kā nebaidās!

10. Sieviete – kalns (psihotips Mežāzis)

Mīlestību no šīm skaistulēm izcīnīt nav viegli. Lai tiktu līdz “kalna virsotnei”, vīrietim būs jāvelta daudz pūles, bet ja tas kaut kad izdosies, tad lidojums būs garantēts. Sieviete – kalns ir spējīga apkārtējiem parādīt pasauli no putna lidojuma. Galvenais, lai jums nesareibst galva!

11. Sieviete – bākuguns (psihotips Ūdensvīrs)

Ar viņām pavisam droši var doties izlūkos. Viņām nav nekā neiespējama. Viņām jebkurā brīdī var piezvanīt, lai tāpat vien papļāpātu vai palūgtu pēc palīdzības. Viņas ir kā bākas uguns – dāsnas, draudzīgas, pretimnākošas un neko neprasa par to pretī. Par šādu dzīvesbiedri var tikai sapņot!

12. Sieviete – orhideja (psihotips Zivis)

Šo sieviešu trauslumā ir kāda īpaša valdzinoša nianse. Viņām nemitīgi vajag par kādu rūpēties, sargāt no dažādiem dzīves triecieniem. Sieviete – orhideja – ir īsta dāvana garā un miesā stipriem vīriešiem.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru