13 lietas, ko paveikt pirms 25. dzimšanas dienas

dzim

Dzīvo dzīvi tagad, jo šis nav mēģinājums pirms īstās dzīvēs.

Dari to, par ko sapņo, pirms nav par vēlu…

  1. Dodies uz mūzikas festivālu. Redzi kā tavas mīļākās mūzikas grupas uzstājās dzīvē. Izbaudi atmosfēru, modi, lielā lauka mikro kultūru, kurā visi piedzīvo līdzīgas sajūtas.
  2. Izmaksā saviem vecākiem vakariņas. Tavi vecāki visticamāk finansēja tavu dzīvi daudzu gadu garumā. Tāpēc tagad tu vari izbaudīt mīlestību, laipnību un atbildību, dibinot pieaugušu cilvēku attiecības ar saviem vecākiem. Aizvest vecākus vakariņās un apmaksāt rēķinu ir viens no daudzajiem veidiem, kā to izrādīt.
  3. Ceļo uz citu kontinentu. Kad ceļo, redzi citas zemes, klimatu, kultūras un cilvēkus, tu paplašini savu dzīves skatījumu, attīsti dažādas iemaņas un veido daudz pieņemošāku attieksmi un toleranci. Tomēr, lai arī cik atvērts prāts tev nebūtu, nekas nav pielīdzināms citu tradīciju izbaudīšanai. Pie tam, šī pieredze radīs lieliskus stāstus pie vakariņu galda.
  4. Izmēģini adrenalīnu raisošu sportu. Tu varētu izmēģināt izpletņu lēkšanu, lēcienu ar gumiju vai varbūt braukšanu ar vējadēli. Iziešana no komforta zonas un šādu aktivitāšu izmēģināšana varētu šķist šausminoša, tomēr tu jutīsies neiedomājami lepns, kad būsi pārkāpis pāri savām bailēm.

 

Lai turpinātu lasīt, šķir nākamo lappusi:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru