13 lietas, ko paveikt pirms 25. dzimšanas dienas

 

  1. Pavadi visu nedēļas nogali ballējoties. Ballēšanās visu nedēļas nogali kļūst sarežģītāka, kad kļūsti vecāks un tev ir vairāk atbildību. Tā ir laba pieredze, kuru izmēģināt.
  2. Aprunājies ar kādu, kam ir citādāki uzskati vai ticība. Šāda veida sarunas palīdz apjaust, ka galu galā, neatkarīgi no izskata, mēs visi neesam nemaz  tik atšķirīgi.
  3. Izsaki savu viedokli par to kam, tavuprāt, būtu jāvada valsts. Mēs nevaram sūdzēties, ja mums ir demokrātiskās tiesības izteikt savu viedokli, tāpēc dari to, lai būtu mazāk jāsūdzas.
  4. Nokrāso savus matus pavisam citā krāsā. Vai varbūt nomaini matu griezumu. Šī ir viena no pārmaiņām, kas var likt tev justies kā pavisam citam cilvēkam.
  5. Dodies uz geju/lesbiešu bāru. Vai varbūt pievienojies praidam/parādei. Ja tu esi homoseksuāls, dodies uz heteroseksuālu cilvēku bāru un iepazīsti kultūras dažādību.
  6. Atlaid draudzību. Ne visām draudzībām ir lemts mūsu dzīvēs būt mūžīgi. Dažas draudzības ienāk mūsu dzīvēs noteiktos laikos ar noteiktu mērķi. Nespēja atlaist vaļā beigušās attiecības, tavā labā nedara neko labu. Draugu kvalitāte ir svarīgāka par kvantitāti.
  7. Iepatīcies sev. Tīņu gadi ir domāti, lai iepazītu sevi vairāk, uzzinātu, kas tev patīk un saprastu savus paradumus. Tagad ir pienācis laiks, lai pieņemtu to, kāds esi – esi lepns par savu unikālo dabu.
  8. Trenējies būt par labdari. Došana ir patīkamāka par ņemšanu. Apsver iespēju darīt brīvprātīgo darbu dzīvnieku patversmē, pansionātā vai varbūt ziedot kompānijai, kuras darbu tu augstu novērtē. Kaut kas tik vienkāršs, kā biežāka smaidīšana cilvēkiem kurus pazīsti un it īpaši – nepazīsti, rada lielu, pozitīvu iespaidu gan tavā, gan viņu noskaņojumā.
  9. Atlaid vaļā īgnumu. Dusmu un aizvainojuma jušana drīzāk bojā tavu, nevis citu cilvēku dzīvi. Laid tos vaļā. Izmanto savu enerģiju kam tādam, kas rada veselīgākas sajūtas.

Avots: lifehack.org

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru