2. novembra dienas horoskops – nebāz savu degunu citu darīšanās!!!

 

Uzzini, kas šodien gaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

AUNS Neierasti, bet šodien ieteicams atpūsties tad, kad vēl ir gaišās dienas stundas. Izvairies no stresa situācijām, dienas beigās saspringta situācija.

VĒRSIS Tev vajag vairāk būt starp cilvēkiem un komunicēt – šodien arī radīsies izdevība, neatsakies un dodies nezināmajā!  Lai kā tu gribētu, tevi kāds no augšas pastumdīs un liks darīt visu kārtīgi – nespītējies pretī!

DVĪŅI Centies būt neitrāls un neizlec citu priekšā. Grūtā situācijā nezināsi, ko teikt, tādēļ nevajadzētu sev pievērst lieku uzmanību. Labs kontakts ar pretējo dzimumu.

VĒZIS Neokšķerē tur, kur neviens tev degunu bāzt nav prasījis. Jāņemas pa savām darīšanām, kuras šodien būs diezgan daudz.

LAUVA Nekur neskrien – tev ir daudz laika, lai varētu visu apdomāt. Nepieņem šodien spontānus lēmumus – tas nebeigsies labi.

JAUNAVA Ja tev šodien ir kādi pienākumi, noteikti tos izdari, neatliec pat uz rītdienu. Tev derētu kaut kā nomierināties – esi pārāk satraucies pēdējā laikā.

SVARI Tevi šodien ļoti ātri aizraus jaunas lietas – metīsies visā iekšā ar pilnīgu atdevi. Izvairies no sarežģītiem pienākumiem – labāk tos atliec.

SKORPIONS Kāds tevi pārpratīs – nodomās, ka esi garlaicīgs, bet nevajag censties pierādīt pretējo. Šodien pārcenšanās tev nesīs vairāk slikta nekā laba.

STRĒLNIEKS Gribēsies visu izpētīt un uzzināt. Uzņemies vairāk, nekā biji iecerējis – tas šodien būs visas tavas veiksmes pamatā.

MEŽĀZIS Nevajag ieperināties tikai vienā vietā. Izlien laukā un sāc domāt par sevi. Ja tik daudz sēdēsi uz vienas vietas, beigās neko nesasniegsi.

ŪDENSVĪRS Negaidītas pārmaiņas tevi ļoti pārsteigs – labā nozīmē. Lai arī šobrīd jūties viens un iztukšots, dzīvesprieku jāmeklē mazajās lietās.

ZIVIS Tev ir visas iespējas kļūt par līderi, bet tas nenāks viegli. Būs nesaprotama diena, nevarēsi izlemt starp divām galējībām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru