Ar humoru! Zodiaka zīmes, kuras psiho, kad ir lēns internets!

Ikvienu kaitina lēns internets, taču šīs zodiaka zīmes zaudē veselo saprātu, kad tas notiek!

Horoskops ar humora devu!

VĒRSIS

Vērsis, iespējams, nepsihos, ja tu viņam nodarīsi pāri, bet nenormāli trakos, ja nāksies saskarties ar lēnu internetu. Vēl viņš necieš arī lēnus datorus. Vispār cilvēks, kurš var daudz paciest, tikai ne lēnas ierīces!

Nu.. ja runā par lēnām lietām, tad arī lēni braucēji nav Vērša iemīļotākie, bet tas tā…

SKORPIONS

Skorpions psiho visos gadījumos, kad kaut kas notiek lēni. Redziet, Skorpions pēc dabas ir visai straujš, tāpēc necieš, ja kaut kas nespēj tikt līdzi viņa ritmam!

Jebkurā gadījumā nebrīnieties, ja Skorpiona dators vai telefona ekrāns ir sasists – tas noteikti tāpēc, ka viņam ir nācies saskarties ar lēnu internetu!

AUNS

Arī Auns ir straujas dabas mīļotājs, tāpēc tādu lietu kā lēnu internetu neieredz ne mata galā! Ja no rīta viņam ir nācies saskarties ar lēnu internetu, tad rēķinieties ar to, ka viņam visu atlikušo dienu nebūs garastāvokļa!

DVĪŅI

Šīs zīmes pārstāvji vispār nevar izturēt lēnu internetu! Viņš ir pieradis, ja viss notiek kā pa sviestu, un parasti visus plānus samenedžē tā, lai tas notiktu! Lēns internets gan ir lieta, ko nevar paredzēt. Vistrakāk gan ir tad, kad internets vispār neiet!

MEŽĀZIS

Mežāža dzīve vien balstās uz stabilitātes un noteiktības. Ja nav interneta vai tas ir ļoti lēns, tad viss ap viņu var sabrukt! Protams, likumsakarīgi tas ar Mežāzi notiek pašos nepiemērotākajos brīžos, kad labs internets ir visnepieciešamākais…

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru