3 laulībām piemērotākās zodiaka zīmes – tā apgalvo astrologi

LAUVA

Šīs sievietes ir spēcīgas un izturīgas. Citiem vārdiem sakot – viņas ir cīnītājas. Viņām ir neaprakstāmas spējas un spēks, tādēļ viņām nepieciešams līdzās kāds, kas ir tik pat stiprs, kā viņas. Viņas nekad nepadosies parastu cilvēku kārdinājumiem. Vīrieši iekrīt kā lamatās, kad sastopas ar viņu šarmu un spēku. Viņas ir uzticīgi partneri, kas savas otrās pusītes dēļ darīs it visu. Viņu mīlestība ir spēcīga. Starp citu, jūs nekad neatradīsiet citu sievieti, kas jūs mīlēs tik ļoti, kā Lauva.

AUNS

Saskaņā ar astrologu sacīto, Aunu sieviete ir sieviete, kas piespiedīs savam vīrietim mesties viņas priekšā uz ceļiem. Viņas ir ārkārtīgi spēcīgas un nelokāmas – viņas darīs visu iespējamo, lai sasniegtu savus mērķus. Ja jūs uzskatāt, ka paši esat gana stipri, lai pavadītu savu atlikušo dzīvi kopā ar šo spēcīgo un neatkarīgo sievieti – dariet tā! Taču atcerieties, ka jums vienmēr ir jāspēj noturēt uguntiņa attiecībās.

Viņa izrādīs savu atbalstu un uzticību jums it visā, ko darāt. Ar laiku jūs iegūsiet augstu sociālo statusu, jo cilvēki sāks cienīt to, ko darāt, kā arī cienīs jūs pašus. Sieviete-Auns spēj padarīt savu vīrieti daudz stiprāku, atbildīgāku un uzmanības cienīgu. Viņas ir ļoti praktiskas, ar reālistiskām iecerēm no apkārt esošajiem cilvēkiem.

VĒZIS

Šīm sievietēm ir ļoti spēcīgas emocijas. Viņām piemīt beznosacījuma mīlestība, tādēļ sava mīļotā cilvēka dēļ viņas darītu pilnīgi visu. Ja jūs apprecēsiet Vēža sievieti, tas nozīmē, ka pieņemsiet vispareizāko lēmumu dzīvē. Šāda sieviete ļoti piepūlēsies, lai padarītu jūs laimīgus. Taču viņām ir tieksme visu dramatizēt. Pluss ir tāds, ka šādu tieskmi noteikti atspēko visas pārējās labās Vēža sievietes rakstura iezīmes.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru