3 Zodiaka zīmes, kuras ļoti bieži saskaras ar neveiksmīgu mīlestību

Mežāzis

Ļoti bieži šie cilvēki iemīlas nepareizajos cilvēkos vai tas notiek nepiemērotā laikā. Vēl kāda Mežāžu problēma – pesimistisks skats uz dzīvi. Šie cilvēki bieži uzskata, ka attiecībās viņiem nav nākotnes, tāpēc bieži vien pat nemeklē risinājumu nelaimīgām esošajām attiecībām vai necenšas iepazīties ar interesantiem cilvēkiem tad, kad ir brīvā statusā.

Zivis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir hiper-emocionāli. Tāpēc viņu izredzētajiem ir jābūt ārkārtīgi uzmanīgiem, vērīgiem, lai viņus neaizvainotu un nenodarītu pāri. Doma par to, ka partneris varētu viņus nodot, pat, ja nav ne mazākā iemesla tā domāt – spēj uz ļoti ilgu laiku Zivis izsist no līdzsvara.

Jaunava

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir tik ļoti raduši kritizēt un aprunāt citus, ka neapstājas to darīt arī attiecībās ar savu mīļoto cilvēku. Nav gluži tā, ka Jaunavas uzskatītu sevi par nevainojamiem, gluži vienkārši viņi gaida, ka partneris gan tāds izrādīsies. Ļoti reti kurš spēj izturēt nemitīgi “vērtēšanu” un kritiku – katru dienu un pat katru stundu.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru