3 šīs nedēļas mīlas amora lutekļi – vai tu esi šo zodiaka zīmju vidū?

Uzzini, kurām zodiaka zīmēm, šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

VĒRSIS

Ja esi attiecībās, tad šis laiks solās būt visai neitrāls.

Pretējā dzimuma pārstāvjus pievilksi kā magnēts. Iespējams ka tieši šonedēļ, pievēršot lielāku uzmanību savam ārējam izskatam, daudzus padarīsi skaudīgus un pat greizsirdīgus. Neļauj skauģiem bojāt savu pašapziņu!

Pastāv augstas izredzes iepazīties ar savu izredzēto. Taču, ar jaunām iepazīšanām jābūt piesardzīgam! Iespējams, ka savā galvā uzbursi pavisam aplamu tēlu, kurā pamazām sāksi iemīlēties, taču beigās tas izrādīsies pavisam citādāks.

SVARI

Kāds atzīsies mīlestībā, kāds sāks apsvērt domu par kopdzīvi… Ja esi brīvs, tad pastāv iespēja, ka tu patīc kādam no sava draugu loka, un to pat nevēlies atzīt vai nespēj tam pat noticēt.

Attiecībās esošajiem šis solās būt visai pozitīvs laiks, kad gaidāmas pozitīvas pārmaiņas mīlas dzīvē. Iespējams, ka beidzot sāksies apspriest to, kā šīs attiecības padarīt aizraujošākas.

SKORPIONS

Skorpioniem, kuri ir attiecībās, šo laiku ieteicams pavadīt divvientulībā, izrunājoties un vienkārši labi pavadot laiku. Nekādas krasas izmaiņas jūsu starpā šonedēļ nav gaidāmas.

Brīvajiem Skorpioniem šonedēļ augsta iespēja iepazīties ar kādu līdzīgi domājošu cilvēku savā darba vietā vai kādā pasākumā, kas saistīts ar darbu vai profesiju. Šis ir ļoti piemērots laiks, lai kaut kur izietu un labi pavadītu laiku divatā. Aizejiet romantiskās vakariņās vai dariet ko tādu, kas abiem sagādā prieku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru