Iemīlēsi raksturu, nevis izskatu! Mīlestības horoskops nedēļai no 5. līdz 11. novembrim

Uzzini, kas šonedēļ mīlestībā sagaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs nedēļas notikumi, tad izlasi  horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šonedēļ ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

Auns

Nāksies uzlabot savu runas mākslu. Lai atstātu labu iespaidu uz kādu īpašu cilvēku, ieteicams laikus sagatavot kādus aktuālus sarunu tematus. Šoreiz sākumā iemīlēsieties viens otra smadzenēs, nevis ķermeņos.

Lasi arī: Mīlestības horoskops novembrim

Vērsis

Kaut kas tevi iedrošinās doties uz randiņu ar kādu īpašu cilvēku. Neceri, ka vakars sastāvēs tik vien kā no zvaigžņotām debesīm un apskaušanās, apkārt ir ļoti daudz lietu, kas ļauj tev palikt uz zemes. Pieķersiet sevi runājam par pasaulīgām tēmām. Par spīti tam, jūs noteikti satiksieties vēlreiz, jo emocionālajā ziņā kopā jūtaties ļoti droši.

Dvīņi

Tev būs visai grūti sarunu uzturēt tādā līmenī, kā vēlies. Tev noteikti netrūkst cilvēku ar kuriem parunāt, bet tu nejutīsies pacilāts pārlieku praktiskās pieejas dēļ. Ja atteiksies no sniegtās iespējas, visai iespējams, ka palaidīsi garām ko ļoti svarīgu!

Vēzis

Tev nāksies mežģīt mēli, lai pievērstu kāda cilvēka uzmanību. Ne tikai tas vien, tev nāksies pārliecināt viņu, ka tu esi dziļi ieinteresēts attiecību veidošanā, esi neatkarīgs, ambiciozs un gatavs par sevi pastāvēt. Šķiet, ka prasības ir visai augstas, labāk padomā divreiz, pirms sper soli šo attiecību virzienā.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru