3 Zodiaka zīmes, ar kurām labāk neprecēties

Diemžēl, ne no visu zodiaka zīmju pārstāvjiem iznāk lieliski vīri un sievas.

DVĪŅI

Dvīņi ir, iespējams, pati neuzticīgākā zodiaka zīme, kura domas maina kā zeķes. Vienu brīdi viņš ir gatavs tev pasauli nolikt pie kājām, bet jau citu – tuvākajā bārā flirtē ar citu. Jāsaka, ka šīs zīmes pārstāvji nereti ir visai melīgi, turklāt melos pat par vislielāko sīkumu, ja vien zinās, ka tas ir veids, kā izvairīties no konflikta.

Dvīņiem parasti patīk vairāki cilvēki vienlaicīgi, tāpēc viņi var paralēli satikties ar vairākiem partneriem un izvēlēties brīvā stila attiecības. Jāteic, ka nopietnām attiecībām viņi tā nekad nav īsti gatavi, jo viņiem liekas, ka vienmēr var atrast kādu, kurš ir gudrāks, skaistāks un kaislīgāks.

Šīs zīmes pārstāvjiem ātri var palikt garlaicīgi, tāpēc ir vērts izvērtēt, vai pietiekami ilgu laiku spēsi viņus izklaidēt.. un te nu jāsaka, ka tas padodas tikai retajam. Taču, ja Dvīņiem paveicas, un viņi atrod kādu, kas spēj lauzt šo lāstu, tad var būt laimīgi kopā līdz mūža galam… Katrā ziņā – jūs esat brīdināti!

STRĒLNIEKS

Šī zodiaka zīme var izveidot attiecības, izšķirties, un tad tāpat atgriezties pie bijušā partnera. Ļoti neparedzami un nenoteikti savā būtībā. Šīs zīmes ceļi nav izdibināmi nevienam, pat pašam Strēlniekam. Šķiet, ka viņš pats pat nezina, ko nākotnē taisās darīt..

Precēšanos šīs zīmes pārstāvji var uztvert kā sevis ierobežošanu, un te nu jāteic, ka tā ir viena lieta, kas Strēlniekus padara nemierīgus.. Viņš nevar ņemt un apprecēties, un tagad visu dzīvi veltīt vienam cilvēkam!

Strēlniekam jāatrod kāds, kurš būtu tikpat ķerts, cik viņš pats.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri nav precami, jo nereti ir pārāk auksti un neiejūtīgi.. tā vismaz izskatās no malas. Viņi reti kad izrāda savas jūtas un emocijas, jo visu to tur sevī. Ļoti retos gadījumos viņi gan atveras un tad attiecību veidošana ir vieglāka, bet bieži vien pat vistuvākie draugi nezina viņa patiesās domas un jūtas. Ir grūti būt kopā ar kādu, kurš nespēj atklāties un visu laiku ir noslēdzies sevī.

Draugu kompānijās un sabiedriskos pasākumos viņi spēj radīt atvērta un sociāla cilvēka priekšstatu, bet tas ir tikai aizsegs. Patiesībā šie cilvēki mēdz noklusēt ļoti daudzas lietas… Kuram gan būtu viegli veidot attiecības ar kādu, kuram ir tik daudz noslēpumu?

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru