3 Zodiaka zīmes, kuras ir pilnīgi ķertas

Lūk, četras zodiaka zīmes, kurām ir nelieli psihiski traucējumi.

Raksts ar humora devu!

STRĒLNIEKS

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji vienkārši nespēj mierīgi nosēdēt. Viņiem vienmēr kaut kas jādara, kaut kas jāredz un kaut kur jābūt. Viņi nudien nav mieramikas, kas var sēdēt vairākas dienas neko nedarot. Labi, viņš ne vienmēr darīs to, kas ir jāizdara, un ļoti iespējams, ka darīs to pēdēja laikā, bet tas tikai tāpēc, ka būs darījis ko tādu, kas viņam patiešām patīk.

Strēlnieki arī ir nedaudz dīvaini, jo normāli cilvēki nudien nedarītu tās lietas, ko dara viņš..

LAUVA

Lauvas ir trakas būtnes. Viņi nekad nevienam sev neļaus kāpt uz galvas, bet, ja kāds mēģinās, tad redzēs Lauvas trako pusi, un, ticiet, mums, tā nudien nav novēlama pat visļaunākajam ienaidniekam! Ne velti Lauvas ir šajā sarakstā, jo tās, tieši tāpat kā dzīvnieki, var nežēlīgi saplosīt savu medījumu. Lauvas nav uz mutes kritušas, un vienmēr spēj kaut ko asu un dzēlīgu atcirst pretī. Jāteic, ka arī ar atriebības plānu kalšanu ir uz “Tu”.

AUNS

Kur iet Auns, tur ir uguns. Šīs zīmes pārstāvji ir vienkārši ķerti. Bieži vien pašu trakāko un stulbāko ideju autori ir tieši Auni. Vai viņi šīs izdarības nožēlo? Jā.. Vai viņi šīs kļūdas vairs neatkārtos? Nē!

Auns ir dzimis līderis un maniaks, kurš savu mērķu sasniegšana būs gatavs iet pāri līķiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru