3 Zodiaka zīmes, kurām 2018. gads var noslēgties uz bēdīgas nots

Noskaidro, kurām Zodiaka zīmēm šajā periodā būtu jābūt visuzmanīgākajām, pieņemot lēmumus un saskaroties ar citiem cilvēkiem!

VĒRSIS

Vēršiem decembra otrā puse var iesākties ar milzīgiem slinkuma uzplūdiem, iespējams, ka jutīsies noguris un zaudējis motivāciju rīkoties. Šī slinkošana var rezultēties pavisam nepatīkami, tāpēc, lai nebojātu esošo stāvokli sabiedrībā un nesagrautu iespējas karjerā, nāksies vien saņemties un darboties.

Decembra pēdējā nedēļa solās būt mazliet gaišāka, taču arī tas nav tas laiks, kad pilnībā atslābt. Viss būs jādara ar gariem zobiem, bet beigās jāizdara. Visi darbi būs jāizdara laicīgi un bez jebkādas sūdzēšanās – čīkstēšana tev tikai liks izskatīties vājākam citu acīs!

DVĪŅI

Dvīņiem būtu jābūt īpaši uzmanīgiem, atklājot par sevi kaut ko personisku vai jebko tādu, kas tev pašam šķiet intīms un privāts. Iespējams, ka šī informācija tiek līdz nepareizajām ausīm, kas apgrūtinās citas nozares.

Tāpat nevajadzētu kalt atriebības plānos, un domāt, kā kādam izdarīt kaut ko sliktu. Liktenis tāpat atspēlēsies. Pievērsies sev – saviem vārdiem un savām darbībām, pārliecinies, ka viss, kas nāk no tevis, ir gaišs un pozitīvs!

SVARI

Var likties, ka viss ir slikti. Nevajag tā domāt! Šoreiz pozitīvā domāšana būs tavs glābējs! Ar labām un gaišām domām mēģini piesaistīt pozitīvus cilvēkus un notikumus. Bieži vien šāda veida domāšana arī nāk par labu! Pamēģini!

Novērtē to, kas tev jau ir dots, pirms tiecies pēc kaut kā dižāka un lielāka!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru