3 Zodiaka zīmes, kurām decembra otrā puse solās būt veiksmīga

Uzzini, kurām  zīmēm, šis laiks būs veiksmīgs!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

Vēzis

Vēžiem decembra otrā puse ir piemērota, lai beidzot atzītos jūtās – vai nu tās būtu vienkāršas simpātijas vai arī īsta mīlestība. Lai vai kā, vispirms būtu jāapdomājas, vai šis cilvēks varētu just pret jums to pašu.

Ilgstošās attiecībās esošie Vēži varētu spert nelielu soli atpakaļ – nav ko steigties! Šis laiks būtu jāvelta nelielām pārdomām. Ja nu gadījumā partneris kļūst mazliet noslēgtāks – noteikti to izrunājiet!

Lauva

Būsi aizgājis absolūtās galējībās, ka neeksistēs vidus ceļš starp mīlu vai naidu. Brīvās Lauvas var sajust vecu jūtu uzliesmojumu pret kādu no bijušajām simpātijām, taču šim kārdinājumam nāksies pretoties. Atceries – ja izšķīrāties, tad tam bija iemesls, atkal saiešana kopā tikai izjauks tavu līdz šim sasniegto progresu.

Zvaigznes sola veiksmi tiem, kas dosies tur, kur nav bijis. Iepazīšanās ar kādu interesantu cilvēku liks jums atkal noticēt brīnumam.

Attiecībās esošās Lauvas var sākt domāt arī par ko nopietnāku – ģimenes pieaugumu vai kāda mājdzīvnieka iegādi.

Ūdensvīrs 

Jutīsies gatavs jaunām attiecībām, sākumā tikai jāatbrīvojas no bijušo partneru lietām, kas tavās mājās par viņiem atgādina.

Izkāpšana no komforta zonas nudien palīdzēs sasniegt jaunas virsotnes, arī gultā! Tāpēc nekautrējies un izrādi arī savu mežonīgo pusi. Kaisle un trakas emocijas!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru