3 Zodiaka zīmes, kurām 2019. gadā uzsmaidīs veiksme – priekšā stāv lielas pārmaiņas

2019. gads ļoti daudzējādā ziņā solās būt visnotaļ labvēlīgs, kas, bez šaubām, priecē! 

Pozitīvas pārmaiņas šajā gadā sagaida praktiski katru no mums, taču šo 3 Zodiaka zīmju pārstāvjiem tas solās būt liktenīgs!

DVĪŅI

Jūs gaida lielas pārmaiņas, kas ietekmēs jūsu likteni uz visnotaļ ilgiem gadiem. Veiksme uzsmaidīs vien drosmīgajiem šīs zīmes pārstāvjiem. Esiet izlēmīgi un nebaidieties uzņemties atbildību. Tāpat jums vajadzētu tikt vaļā no stereotipiem un kompleksiem. Ja jūs uztrauc kaut kāda pagātnes situācija, tad labāk to atlaist. Atveriet sevi jaunajam, vecais un nevajadzīgais ir jāatstāj pagātnē. Sāciet dzīvot un rīkoties pa jaunam. 2019. gada labvēlīgā enerģētika palīdzēs jums sasniegt mērķus. Vasara solās būt jūsu panākumu laiks. Ja liktenis jūs uznesīs virsotnē, neaizmiedziet tur. Lieciet lietā vēl vairāk pūļu, tad arī panākumi neliks uz sevi gaidīt, tomēr nevajadzētu arī pārpūlēties, jo tas var kaitēt jūsu veselībai.

LAUVA

Veiksme 2019. gadā uzsmaidīs tiem, kas bezbailīgi dosies iekarot jaunas virsotnes. Ja jūs esat nolēmuši mierīgi pasēdēt, tad nekādas likteņa dāvanas jums nevajadzētu gaidīt. Šis gads jums dāvās ļoti daudz iespēju, lai spilgti sevi izrādītu. Par savu vietu zem saules jums nāksies pacīnīties, taču esiet mierīgi, jo Fortūna pilnīgi noteikti būs jūsu pusē. Rīkojieties droši un drosmīgi. Jūs sasniegsiet savas uzvaras. Šis gads jums solās būt veiksmīgs gan mīlestībā, gan karjerā, gan finanšu jomā. Izbaudiet šo brīdi.

SKORPIONS

Skorpioni jau sen grib izkļūt no sava mājīgā un komfortablā purva. Iespējams, ka jūs vairs nespējat sēdēt rokas klēpī salikuši un visa jūsu  būtība alkst pēc pārmaiņām. 2019. gads jums šajā ziņā pilnīgi noteikti palīdzēs. Jau no janvāra vidus jūs gaida dažādi notikumu pagriezieni, kuriem nav vērts pretoties. Esiet drosmīgi. Liktenis pats jums dāvās izdevīgas iespējas. Šī ir iespēja sevi parādīt. Ziemas-pavasara periodā lielāko daļu brīvo Skorpionu gaida jauna mīlestība. Pāru attiecības ieies jaunā līmenī – bildinājums, ģimenes pieaugums vai došanās otrajā medusmēnesī. Līdz ar pavasari radīsies lieliska iespēja karjeras izaugsmei vai darba maiņai. Vienīgais, kas 2010. gadā var aizbaidīt veiksmi – jūsu neizlēmība.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru