3 Zodiaka zīmes, kurām maijs it nemaz nebūs viegls mēnesis

VĒRSIS

Domājot par partneri un viņa vēlmēm, tu nedrīksti aizmirst arī par savām. Padomā, kur šīs attiecības ved, vai tām ir nākotne? Daži Vērši sapratīsi, ka viss, kas no mīlestības vairs ir palicis, ir tikai pienākuma sajūta, kā arī pieradums. Kaut arī tu neciet pārmaiņas, nāksies pieņemt svarīgu lēmumu, kas šoreiz tieši tev nāktu par labu.

Brīvajiem Vēršiem nāksies iziet no savas komforta zonas, lai sasniegtu neiedomājas virsotnes. Zilus brīnumus labāk negaidīt, bet gan rīkoties. Ja tev konkrētā persona ir iepatikusies, tad rīkojies, nevis gaidi, ka to tavā vietā darīs tieši viņš.

DVĪŅI

Uzmanību pievērs attiecību problēmām. Kāds pagātnē neatrisināts konflikts var saasināties un negatīvi ietekmēt jūsu savstarpējās attiecības. Nemēģini izvairīties no problēmu risināšanas, jo īpaši tad, ja pastāv risks sastrīdēties.

Būtiski būs koncentrēties šim mirkli un ieklausīties partnera teiktajā. Nekavējies pagātnes atmiņās un nesapņo par nākotni, bet gan dzīvo šim mirklim! Nenoliedzami lielu enerģijas daudzumu nāksies patērēt attiecību uzlabošana, taču, neskatoties uz to, saderība ar partneri kļūs labāka, it īpaši gultā.

LAUVA

Pēdējā laikā tu par sevi esi pārāk augstās domās, aizmirstot par partnera vajadzībām. Tev tikai šķiet, ka liec viņam justies labi, taču pilnīgi iespējams, ka tā it nemaz nav. Par ļaunu nenāks pārdomas par to, kā tu uztver dažādas lietas – pārspīlēšana ne pie kā laba nenovedīs. Ieklausies arī sliktajās lietās, kuras tiek vērstas pret tevi, kaut arī tev tam sākumā negribēsies ticēt, tā var izrādīties balta patiesība. Tu sevi neredzi no malas, tāpēc ir labi ik pa laikam dzirdēt par tām darbībām un tiem vārdiem, kuri nav bijuši tie labākie.

Attiecības nav nekāds teātris ar tevi galvenajā lomā, tāpēc nevajag izlikties, ka viss ir labāk vai sliktāk, nekā patiesībā ir. Mēģini būt pēc iespējas objektīvāks.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru