4 Zodiaka zīmes, kurām ļoti drīz gaidāma liela mīlestība

Ja esi brīvs, tad šis horoskops tev var nest lieliskus jaunumus!

VĒRSIS

Tie Vērši, kas jau ilgi ir brīvi drīz vien var sagaidīt patiesi lielu veiksmi! Iespējams, ka kāds cilvēks, kurš tev jau sen patīk, uz tavām jūtām sāks atbildēt ar to pašu – noteikti nepārproti viņa mājienus! Ja kaut kas nav skaidrs, tad nespēlē bērnu spēlītes, bet gan vienkārši pajautā, vai jūsu jūtas ir abpusējas – tas aiztaupīs lieku vilšanos vai vienkāršākiem vārdiem – “nestieps gumiju”!

Zvaigznes ir nostājušās Vēršiem par labu, kad laika periodā no 8. maija līdz 3. jūnijam gaidāms patiesi veiksmīgs laiks mīlestības meklējumiem.

VĒZIS

Vēži pēc dabas nav nekādi lielie veiksminieki, bet drīz vien arī viņiem uzsmaidīs kāds saules stars. Un ne tikai uzsmaidīs, bet gan pavērs vaļā gaišas debesis spožai nākotnei! Ar savu šarmu ne tikai iekarosi citu sirdis, bet apžilbināsi pat visaklākos un tumšākos cilvēkus! Šis ir tas laiks, kad, neslēpjot savu patieso būtību, tu sastapsi sev ļoti līdzīgu cilvēku, un jūsu enerģijām mijiedarbojoties plauks skaista mīlestība. Nenokar degunu!

MEŽĀZIS

Mežāžiem šajā periodā domas it nemaz nenesīsies uz darbu veikšanu, jo sirdī būs iekāpis pavasaris. Tas pārņems viņus no papēžiem līdz pat matu galiņiem! Patiesi burvīgs laiks, kuru nevajadzētu izniekot, sēžot mājās! Tikai izejot sabiedrībā, tev pavērsies neskaitāmas iespējas atrast sirds āķīti! Un, ticiet mums – tas notiks tad, kad to vismazāk gaidīsi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru