3 Zodiaka zīmes, kurām martā būs vētraini notikumi – emocijām piesātināts mēnesis

Noskaidro, kuru zodiaka zīmju pārstāvjiem marts nesīs vētrainus notikumus!

Svari

Jums šis būs spraigs mēnesis, kas nesīs gan lielākus, gan mazākus priekus. Ja jums pēdējā laikā ir kļuvušas aktuālas idejas vai domas par to, ka vēlaties uzlabot savus darba apstākļus, ikdienas ritmu vai pienākumus, taču nezināt, kā, tad šajā menesī tas visticamāk atrisināsies. Aktuāli būs jautājumi par jūsu darba jēgu un par to, kā jūs risināt lietas ilgtermiņā. Iespējams, ka šīs pārdomas būs radušās, kādas iepriekšējas rūgtas pieredzes dēļ ģimenē, vai ar tuvākajiem cilvēkiem. Ja tā, tad neuztraucieties, jo viss veiksmīgi atrisināsies, kad apjautīsiet, ka Jums jau tagad ir viss, kas vajadzīgs. Nekavējies pagātnē, jo tā vairs nav. Velti savu enerģiju tam, kas tev ir. Ģimene un tavi mīļie cilvēki var tev palīdzēt justies labi, viņi ļauj apzināties, cik viss patiesībā ir daudz.

Visai aktuāls kļūs jautājums par darba vietas maiņu – ir vērts par to nopietni padomāt!

Vērsis

Jums šis mēnesis būs emocijām piesātināta. Saspringums, kas radies saistībā ar darba apstākļiem, atrisināsies, ja vien rīkosieties atbilstoši savai intuīcijai. Jums jāpiepūlas, lai nezaudētu emocionālo stabilitāti, taču viss, kas pašreiz notiek ir ar mērķi, lai jūs radītu jaunus ceļus un veidus, kā padarīt savu darbību efektīvāku. Nebaidieties iziet ārpus pierastās komforta zonas. Lai noņemtu spriedzi, kas radusies no sajūtas, ka nekas nav līdz galam pa prātam- meklējiet jaunus risinājumus! Jūs varat vēlēties vēl vairāk, un strādāt plašākā mērogā. Ejiet sabiedrībā vai dodieties kādā nelielā ceļojumā, lai izvēdinātu galvu un smeltos jaunas idejas!

Skorpions

Marta mēnesī iespējams saspringums un palielināta uzbudinātība. Iespējams, ka atsevišķās situācijās reaģēsi visai asi, un bez redzama iemesla celsi traci. Mēģiniet vsavākt sevi rokās, un ik pa laikam darīt to, kas tev patiešām patīk. Ja kaut kas jūs dara laimīgus – dariet un ļaujieties tam! Pretējā gadījumā saskarsies ar emocionālo izdegšanu. Nekautrējies pazīstamajiem lūgt palīdzību, ja tāda ir nepieciešama.

Marta otrajā pusē situācija uzlabosies. Iepazīsies ar jauniem cilvēkiem, kas tev pavērs jaunus horizontus. Ļaujies visam jaunajam, un tu kļūsi laimīgāks!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru