3 Zodiaka zīmes, kurām šajā ziemā ir jābūt uzmanīgām mīlas lietās

uzma

Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm šī gada ziemas mēnešos ir jābūt īpaši piesardzīgām, veicot dažādas izvēles mīlas jomā!

Ne viss vienmēr iet tik raiti, cik gribētos, nereti dzīve mēdz izspēlēt visdažādākos jokus, atstājot mūs izmisumā, taču dažreiz no šādām lietām var izvairīties! Uzzini, kā planētu izvietojums var ietekmēt tieši tevi, un ko darīt, lai mazinātu grūtības, kuras tevi varētu sagaidīt!

Kā zvaigznes ir nostājušās – par labu vai sliktu tev? Uzzini to, izlasot šo horoskopu!

 

DVĪŅI

Šajā gadalaikā brīvajiem Dvīņiem ir jābūt īpaši piesardzīgiem. Ja meklē mīlestību, tad šis laiks nav slikts, lai to darītu, taču ir dažas lietas, kas būtu jāņem vērā. Tikai tāpēc, ka kāds pret tevi izturas laipni, nenozīmē to, ka viņš vēlas ar tevi būt kopā. Cilvēki ir dažādi – iespējams, ka viņam tu esi kārtējais mīlas spēles upuris, iespējams, ka viņš vienkārši vēlas ar tevi draudzīgas attiecības, tāpēc neizdari priekšlaicīgus secinājumus. Neuzskati katru cilvēku, ar kuru tevi ir kas kopīgs, par savu potenciālo partneri. Visai ticams, ka jūsu kopdzīve pēcāk izrādīsies drausmīga. Lai vai kā – ļauj visam ritēt savu gaitu, un nesasteidz notikumus!

VĒZIS

Šajā periodā, sev neapzinoties, savu mīļoto cilvēku vari padarīt greizsirdīgu. Iemesli būs dažādi, taču tavs uzdevums to būs pamanīt un mēģināt labot radušos situāciju. Neuzturi kontaktu ar saviem bijušajiem partneriem, kā arī neesi pārāk draudzīgās attiecībās ar pretējā dzimuma cilvēkiem.

Sapņot nav aizliegts, tomēr, šajā brīdī būtu jāatsakās no kopdzīves uzsākšanas vai bērnu ieņemšanas – mēģiniet atrisināt citas problēmas, un tikai tad domāt, kā papildināt attiecības.

STRĒLNIEKS

Saskarsieties ar rutīnu, nogurumu un stresu, kas nelabvēlīgi ietekmēs jūsu attiecības. Centieties šo laiku pavadīt tā, lai katra jūsu darbība un katrs jūsu vārds būtu pārdomāts attiecībā pret mīļoto cilvēku. Kāre pēc piedzīvojumiem, jūsu partneri var padarīt greizsirdīgu.

Daži Strēlnieki šajā periodā šķirsies no saviem esošajiem partneriem, bet kopā paliks tikai stiprākie. Esi uzmanīgs, veicot šo izvēli! Dari tā, lai vēlāk to nenāktos nožēlot!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru