Horoskops ziemai – Kas zodiaka zīmes sagaida decembrī, janvārī un februārī?

Uzzini, kas ziemas mēnešos – decembrī, janvārī un februārī gaidāms katras Zodiaka zīmes pārstāvim!

Ziema jau klauvē pie loga, un līdz ar sniegu un aukstu laiku, arī mēs paši paliekam mazliet skumjāki un nogurušāki, taču tiecamies pēc kāda saulesstariņa ikdienā! Mīlestība sasildīs pat visaukstākajā salā, ja ne miesu un ķermeni, tad vismaz sirdi. Noskaidro, kāda būs šī ziema katrai zodiaka zīmei!

AUNS

Šis ir piemērots periods, lai situāciju labotu un kopīgi dotos kaut kur prom. Tam nav obligāti jābūt ārpus Latvijas robežām, pietiks, ja kādu nedēļas nogali izbrīvēsiet un dosieties kādā nelielā izbraukumā. Iespējams, ka pēdējā laikā esi bijis pārāk aizņemts ar dažādiem pienākumiem un darbiem, tāpēc jums ar partneri nav īsti sanācis veltīt pietiekami daudz laika attiecību pilnveidošanai.

Attiecībās esošajiem Auniem šis laiks ir jāizmanto prātīgi! Ja ne tu, tad kāds cits tavu simpātiju savaldzinās, tāpēc jārīkojas uzreiz!

VĒRSIS

Šajos ziemas mēnešos pieaugs tava pašpārliecinātība, vēlēsies iet un darīt teju visu! Labā ziņa ir tāda, ka tava pašpārliecinātība piesaistīs vairākus pretējā dzimuma pārstāvjus, tāpēc, ja esi brīvs, tad šajā periodā izjutīsi pastiprinātu interesi no apkārtējiem.

Iespējamas dažādas nesaskaņas, kuras ātri vien solās noskaidroties, tiesa, tev nāksies piekāpties un izvairīties no stūrgalvības izpausmēm, lai veicinātu salabšanas procesu.

DVĪŅI

Kaut arī kopumā šis periods būs sulīgs un kaislīgs, kad vēlēsies ar savu partneri dalīties ar visu, tomēr ziemas beigās zaudēsi interesi ar viņu tik ļoti komunicēt kā iepriekš. Iemesls tam, iespējams, būs tas, ka nejūties saprasts. Tev noteikti nevajadzētu klusēt par to, ko tu iekšēji jūti, citādi partneris to var nepamanīt.

Janvāra mēnesī partneri iepazīsi daudz tuvāk, un būs vairākas iespējas ar viņu satuvināties. Neignorē viņa mājienus kaut kur doties!

VĒZIS

Decembra beigās/ janvāra sākumā manāmi uzlabosies attiecības ar otro pusīti, jo kļūsi atvērtāks, runājot par savām problēmām. Izjutīsi izteiktu vēlmi pēc partnera atbalsta dažādās sfērās, turklāt, labā ziņa ir tāda, ka to arī saņemsi!

Attiecības kļūs nopietnākas, iespējams, ka domāsiet par kopdzīvi vai kaut ko tādu, kas jūsu saikni stiprinātu.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru