3 Zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa būs patiesi smaga un izaicinoša

DVĪŅI

Šonedēļ uz notiekošo nāksies raudzīties daudz reālistiskāk, nekā parasti. Iemesls tam būs tava partnera un apkārtējo cilvēku attieksme.  Iespējams, ka pat izlemsi viņiem par saviem sapņiem nemaz nestāstīt, jo baidīsies, ka uzreiz tiksi nolikts pie vienas. Labāk būs, ja dažas lietas paturēsi pie sevis un tās pagaidām nevienam neizpaudīsi.

Lai vai kā, jāuzmanās būtu no skaudīgiem un nelabvēlīgi noskaņotiem cilvēkiem. Tavas sajūtas un intuīcija tev daudz pateiks priekšā, tāpēc neignorē to!

VĒRSIS

Kāda problēma, kas saistīta ar finansēm beidzot būs jāatrisina. Kādam nāksies piekāpties. Kaut arī ļoti negribīgi, tomēr tas šoreiz būs jādara tieši tev. Strīdi un nesaprašanās ar dažādiem cilvēkiem tevi novedīs pie dusmu un citu negatīvo emociju izgāšanas uz nepareizajiem cilvēkiem. Mēģini savākties un saņemt sevi rokās, pretējā gadījumā sabojāsi attiecības ar sev visdārgākajiem cilvēkiem.

Darbs pratīs papildus pūles un koncentrēšanos, jo situācija, kas darās privātajā dzīvē nedos mirkli atelpai. Iespējams arī slikts miegs un pašsajūta, sakarā ar lielo stresu un problēmām.

MEŽĀZIS

Šonedēļ būsi noslēgts un vēlēsies izolēties no apkārtējiem, pavadot laiku vientulībā, lai sakārtotu savas domas un tiktu skaidrībā ar sevi un savām jūtām pret konkrēto cilvēku. Pilnīgi iespējams, ka kāds cilvēks no tava draugu loka tikai izliekas par draugu, un ar tevi ir kopā tikai tad, kad pašam kaut ko vajag.

Arī attiecībās daudz ko slēpsi no partnera, zudīs vēlme dalīties ar dažādiem pārdzīvojumiem un piedzīvojumiem.

Prātīgāk būs sākumā pašam visu izdomāt un tikai tad rīkoties. Nekādā gadījumā nerīkojies impulsa un emociju vadīts!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru