Zodiakālie pāri, kuru mīlestībai nav robežu – debesīs veidota saderība

Veseli 30 veiksmīgākie zodiaka zīmju pāri!

SVARI UN ŪDENSVĪRS

Viena no veiksmīgākajām savienībā tās pamatā ir kopīgu plānu veidošanas kaisle un rūpes vienam par otru.

SKORPIONS UN MEŽĀZIS

Abu attiecības ir ilglaicīgas un veiksmīgas pateicoties spēcīgajām jūtām, kas valda abu starpā.

SKORPIONS UN ZIVIS

Interesantas attiecības – ļoti kaislīgas un piesātinātas. Tomēr Skorpionam būtu jābūt saudzīgākam.

STRĒLNIEKS UN ŪDENSVĪRS

Attiecību galvenie stūrakmeņi ir vieglums, draudzība, avantūrisms un savstarpēja izpratne, kas palīdz izveidot ļoti spēcīgu un ilglaicīgu savienību.

MEŽĀZIS UN ZIVIS

Šim pārītim neviens kalns nav par augstu un neviena jūra par dziļu. Lai ko arī šie abi neieplānotu kopīgiem spēkiem viņi ir spējīgi realizēt pat visneprātīgākos sapņus.

AUNS UN DVĪŅI

Viņu attiecības līdzinās piedzīvojumam – katra diena nes jaunas pozitīvas vēsmas Auna un Dvīņa attiecībās. Šīs zodiaka zīmes viena otru papildina ideāli, jo spēj rast kompromisu jebkurā situācijā.

AUNS UN LAUVA

Attiecībās papildina viens otru, lai gan bez kaislīgiem strīdiem neiztiek, bet parasti pēc šādiem strīdiem seko ne mazāk  izlīgšana. Pateicoties tam, ka Aunam un Lauvai piemīt neizsīkstošs radošums gan profesionālajā, gan privātajā dzīvē, viņu attiecības nekad nav garlaicīgas.

AUNS UN SVARI

Sader kopā kā cimds ar roku. Šo zodiaka zīmju panākumu atslēga attiecībās ir harmonija un laba humora izjūta.

AUNS UN STRĒLNIEKS

Laba saderība, bet mazliet trūkst līdz ideālai. Ja vien Auns un Strēlnieks spēj apvaldīt savas ambīcijas un lepnumu , viņi dzīvo mierā un saticībā. Galvenais, kas jāatceras šīm zodiaka zīmēm neuztraukties par niekiem un koncentrēties uz pozitīvo nevis negatīvo, citādāk šīs attiecības līdzināsies vulkāna izvirdumam, kuru neviens nespēs apturēt.

AUNS UN ŪDENSVĪRS

Auna ugunīgais temperaments piešķiļ uguntiņu, savukārt pārmaiņas mīlošais miermīlīgais Ūdensvīrs rada harmoniju un romantiku attiecībām, kas padara šo savienību ideālu.

VĒRSIS UN VĒZIS

Attiecībās starp šīm zodiaka zīmēm, valda saticība, mīlestība un harmonija. Viennozīmīgi vissaderīgākais tandēms zodiaku zvaigznājā.

VĒRSIS UN JAUNAVA

Savienība, kas ierakstīta debesīs. Vērsis un Jaunava papildina viens otru ideāli, kas ir galvenais stūrakmens viņu attiecībās.

VĒRSIS UN SKORPIONS

Šo abu zodiaka zīmju pārstāvjiem parasti ideāla saderība gultā, un ārpus tās.

VĒRSIS UN MEŽĀZIS

Visveiksmīgākā savienība – viņi viens otru pievelk gan garīgi, gan fiziski. Neko pielikt, neko atņemt!

VĒRSIS UN ZIVIS

Šo zodiaka zīmju pārstāvji labi saprotas, tomēr mēdz saskarties ar zināmām nesaskaņām, kas saistītas ar Vērša praktisko un Zivju sapņaino dabu. Ja atradīsiet līdzsvaru, tad viss izdosies!

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru