3 zodiaka zīmes, kurām šonedēļ jābūt ļoti uzmanīgām (12. – 18. novembris)

Uzzini, kuras ir tās 3 Zodiaka zīmes, kuras šonedēļ var sagaidīt neparastus notikumus!

Bieži vien tiek pieļautas gandrīz vai nelabojamas kļūdas, kuras ir radušās nepārdomātas rīcības rezultātā. Horoskopi ne vienmēr pasaka kaut ko konkrētu, bet iedvesmo mūs un liek uz notiekošo raudzīties no cita skatu punkta.

Noskaidro, kurām Zodiaka zīmēm šajā nedēļā būtu jābūt visuzmanīgākajām, pieņemot lēmumus un saskaroties ar citiem cilvēkiem!

AUNS

Ja šonedēļ plāno doties uz randiņu, tad sarunās esi mazliet piesardzīgs. Neskar tēmas, kas saistītas ar mīlestību vai attiecībām, kur nu vēl ar bijušajiem partneriem. Labāk vienkārši izbaudi laiku, un pārāk neiespringsti. Dažiem Auniem vajadzētu piebremzēt ar pārlieku uzbāšanos – tas otru var aizbiedēt.

Neskatoties uz to, ir vēl dažas lietas, kas jāņem vērā. Izvairies no runām par citiem cilvēkiem – daži to uztvers kā aprunāšanu, un mainīs domas par tevi, bet citi – tavu stāstīto atstāstīs citiem. Informācija šonedēļ izplatīsies ātrāk nekā tu domā.

DVĪŅI

Attiecībās izvairies no pārspīlēšanas un bezjēdzīgu skandālu celšanas. Tā vien liksies, ka jūs ir piemeklējis tāds periods, kas saistās ar vieniem strīdiem. Mēģiniet atslābt, un saprast, kāpēc jūs viens pret otru tā izturaties. Iespējams, ka iemesls tam būs niecīgs un muļķīgs.

Satiekoties ar citiem, mazāk runā par sevi, bet vairāk ieklausies tajā, ko tev saka apkārtējie! Nedomā par sevi, šoreiz mēģini izpalīdzēt citiem! Ticiet mums – tas jums nāks atpakaļ dubultā!

JAUNAVA

Visas ieceres un plāni vienā brīdī var sabrukt, tāpēc labāk nesacerēties un neko daudz neplānot, bet gan ļauties pašplūsmai. Kaut arī tev tas nav raksturīgi, bet šoreiz nāksies dažas lietas pamainīt, lai iegūt citādāku, cerams, ka labāku, rezultātu. Viegli nebūs, turklāt šīs pārmaiņas nenotiks vienas nakts laikā.

Ļoti iespējams, ka kāds no tava paziņu loka mēģinās tevi ievilkt aizdomīgos darījumos. Pirms piekrīti, vai noraidi to, mēģini saprast, kas tas ir. Neparaksties uz nezināmo!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru