3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ visvairāk veiksies mīlestībā (12. – 18. novembris)

Uzzini, kurām zodiaka zīmēm, šī nedēļa solās būt veiksmīga mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

LAUVA

Uztraukumam nav pamata, bet stresam – vietas! Šī nedēļa izvērsīsies daudz labāka un patīkamāka, nekā plānots. Mazāk iespringsti uz darbiem, bet vairāk laika velti, koncentrējoties uz pašu svarīgāko. Ir darbi, kurus var atlikt, bet otru reizi kādu īpašu notikumu nevarēsi piedzīvot. Šis ir labs laiks, kad doties uz randiņu ar kādu cilvēku, kuru tu, iespējams, nemaz neesi saticis, vai nekad neesi domājis veidot romantiskas attiecības.  Galvenais būs pārlieku nesacerēties un neskriet notikumiem pa priekšu – ļaujies pašplūsmai!

SVARI

Neskatoties uz to, ka iespējama dilemma starp darbu un laika pavadīšanu ar mīļoto cilvēku. Ja tavs darbs ir tāds, kurš prasa papildus strādāšanu un virsstundas, tad šajā nedēļā mēģini no tā visa izvairīties, bet gan saplānot savu laiku tā, lai tev pēc iespējas vairāk sanāktu pabūt kopā ar otru pusīti. Ieteicams apmeklēt kādu izstādi vai iesaistīties iepriekš neizmēģinātās aktivitātēs. Ja esi brīvs, tad šis ir lielisks laiks, lai socializētos un iepazītos ar jauniem cilvēkiem. Kopīga došanās uz kādu pasākumu ar draugiem var rezultēties ļoti pozitīvi.

MEŽĀZIS

Šis ir tas laiks, kad partneri nevajadzētu uztvert kā kaut ko pašsaprotamu. Pilnīgi iespējams, ka pēdēja laika notikumi jums ir likuši atsvešināties. Neskatoties uz to, šī nedēļa raugās būt pozitīva.

Būsi gatavs pilnībā nodoties attiecību uzlabošana un to pilnveidošanai, būsi pats gatavs daudz ko upurēt un darīt visu, lai tikai partnerim ir labi, malā liekot savas vēlmes un intereses.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru