3 Zodiaka zīmes, kurām vasarā tiks pievērsta izteikti liela uzmanība no pretējā dzimuma

Kuras tad ir šīs laimīgās zīmes?

Mežāzis

Tu esi laimīgāko zīmju starpā – jaunu attiecību veidošana nesagādās nekādas raizes un problēmas, interesantā kārtā izjutīsi visai lielu pretējā dzimuma uzmanību. Nesēdi mājās, bet gan dodies tur, kur neesi bijis! Iepazīsi daudz jaunu cilvēku, iespējams, ka to starpā būs arī tavs liktenīgais! Reizēm nespēsi izlemt, ar kuru tad labāk turpināt attiecības, tāpēc iesākumā būtu labi, ja tu nesteigtos, bet izvērtētu visus plusus un mīnusus.

Attiecībās esošie Mežāži var sākt apsvērt domu par kopdzīves uzsākšanu, ja jau dzīvojat kopā, tad par precēšanos, bet, ja jau esat apprecējušies, tad par ģimenes pieaugumu.

Vērsis

Šī vasara daudzām Vērša zīmē dzimušajām sievietēm ir piemērota bērniņa ieņemšanai, jo īpaši ap Jāņu laiku.
Ja esi brīvs, tad neuztraucies, arī tu šovasar atradīsi kādu, kura dēļ naktīs būs grūti aizmigt – nespēsi domāt par neko citu! Ja esi attiecībās, tad zini, ka šovasar tās nostiprināt palīdzēs kopīgi izbraucieni pie dabas. Pavadiet vairāk laika divvientulībā!

Tiem, kas jau ļoti ilgu laiku ir vieni, varbūt beidzot palaimēsies, taču nav teikts, ka šīs attiecības būs noturīgas. Lai vai kā – nebaidies iemīlēties no jauna!

Ūdensvīrs

Ja tev kāds patīk jau labu laiku, bet tu nekādi nespēj atzīties jūtās, tad šovasar parādīsies iespēja. Kas zina, iespējams, ka šis cilvēks pret tevi jūt to pašu! Tiesa, esi mazliet piesardzīgs, pastāv iespēja palikt ar salauztu sirdi. Tavs uzdevums ir nebūt pārāk uzmācīgam un neizlikties par to, kas tu neesi. Labāk parādi savu patieso dabu – ir cilvēki, kam patīk tāds raksturs.

Ja esi attiecībās, tad vasara nesīs jaunas emocijas – gan labas, gan sliktas. Viss šoreiz būs jūsu rokās!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru