3 Zodiaka zīmes, kuras dievina strīdus – paši tos izraisa

Lūk, kuras ir tās trīs zodiaka zīmes, kuras visbiežāk izraisa strīdus!

Vēlme strīdēties var rasties dažādu iemeslu dēļ, taču kopīgs visiem strīdiem ir tas, ka tie rodas no vajadzības izteikt, izrādīt savas emocijas un pašsajūtu.

Ir cilvēki, kas izpauž sevi, nebaidoties, kā viņi izskatīsies no malas, vai no tā, kā tas varētu ietekmēt savstarpējās attiecības kopumā. Tajā pašā laikā, ir arī tādi cilvēki, kuri izjūt ļoti lielu diskomfortu tad, kad ir šķietami jāaizstāv savas intereses un jāpierāda sava taisnība. Parasti, kad cilvēks grib strīdēties, viņā ir vajadzība atbrīvot sakrājušās negatīvās emocijas.  Šo negatīvo enerģiju ir nepieciešams transformēt un novadīt, taču diemžēl bieži vien mēs to pa priekšu novadām uz otru cilvēku un tad gaidām, lai viņš transformē…

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kuras vismazāk uztraucas par sīkumiem

 

Lauva

Neskatoties uz šīs Zodiaka zīmes pārstāvju labajām īpašībām, Lauva ir diez gan nasks uz strīdēšanos. Reizēm tas ir uzmanības piesaistes veids- tiesa gan, neapzināts. Lauvas mēdz provocēt otru, tad, kad pašas netiek ar sevi galā. Viņu enerģija ir ļoti spēcīga, un nav brīnums, ka vienam to ir grūti transformēt. Tāpēc Lauvas dalās. Ja viņai ir slikts garastāvoklis, to nav iespējams nepamanīt. Tāpat kā tad, kad Saulei priekšā ir mākoņi- uzreiz kļūst apmācies. Un Lauvas ir mūsu Saulītes. Kad spīd- tad visiem labi, kad nē- tad visi dabū par to zināt. Viņas grib strīdēties, jo negrib iesprūst kādā negatīvā situācijā vai problēmā- tas ir ļoti  pretdabisks stāvoklis dzīvespriecīgajām Lauvām.

Lasi arī: Dusmu horoskops: Kā katrai Zodiaka zīmei ar to cīnīties?

Auns

Šīs zīmes pārstāvju karstasinīgais temperaments ir iemesls viņu prasmei nonākt strīdus situācijā. Viņi aizstāv savu viedokli, kas ir labi, jo tas parāda ticību sev. Tajā pašā laikā, ne vienmēr Auna viedoklis ir vispareizākais, un tad jau to sauc par ietiepību un stūrgalvību. Šķiet, ka ar Aunu varētu strīdēties mūžīgi, jo viņš vienkārši nevēlas atzīt, ka ir zaudējis šo cīņu (strīdu). Arī šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir raksturīga emociju ekspansija uz āru, līdz ar to, ja tās ir negatīvas- būs iemesls pastrīdēties. Parasti Auna tuvinieki ļoti labi zina, ka ne vienmēr viņa gājieni ir jāuztver personiski. Arī kašķi viņš speciāli nemeklē, taču tajā pašā laikā, to varētu salīdzināt ar kādu viegli uzliesmojošu lietu- tikai piešķil, un viss notiks.

Lasi arī: Uzzini, ko reizēm domā, bet nesaka katra Zodiaka zīme!

Skorpions

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir speciāli nemeklē strīdu, taču, ja viņš apkārtējā vidē jūt draudus, tad noteikti metīsies tiem virsū, lai tos likvidētu. Šis ir stāsts par to, kā Skorpions jūt to, ko citi nejūt. Viņam ir izcila intuīcija, kuru nevar izslēgt (ja nu vienīgi ar alkohola palīdzību, kas nav labākais variants).  Ja Skorpiona jutekļi ir asi, tad viņš nepieļaus iejaukšanos viņa harmoniskajā stāvoklī. Arī enerģijas un spēka Skorpioniem ir pārpārēm. Tas viss noved pie tā, ka viņš var pacietīgi, indīgi un spēcīgi zāģēt, kamēr panāk savu. Trakākais, ka Skorpioni negrib speciāli kādam ieriebt, viņi vienkārši grib, lai lietas tiek pareizi darītas un attieksme būtu korekta. Ja tā nav- tad būs iebildumi. Jāpiebilst, ka Skorpionus stress tikai uzlādē, nevis izlādē. Iespiežot gāzes pedāli grīdā (emociju ziņā), viņš veic sava veida tehnisko apkopi savam ķermenim. Līdzīgi kā ar zirgu- jāļauj izskrieties, lai neiestīvē muskuļi. Skorpionam ik pa laikam jānonāk kaujas apstākļos, lai atsvaidzinātu savas dabiskās iemaņas- laicīgi pamanīt un novērst šķēršļus ceļā uz mērķi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru