Ceļojumu horoskops – uz kurieni katrai zodiaka zīmei noteikti vajadzētu doties?

Šis ir īstais laiks, kad kalts ceļojumu plānus!

Auns

Auniem  paredzami ceļojumi gan pa savu valsti, gan citām zemēm. Visticamāk, Auni aktīvi apvienos lietišķos braucienus ar atpūtu un kādām neparastām izklaidēm. Ja jūs vēl neesat izvēlējies atvaļinājuma galamērķi, iesakām jums pievērst uzmanību Ungārijai – šī valsts ir ļoti piemērota jums pēc astroloģiskajiem rādītājiem. Tur jūs varēsiet izbaudīt brīnišķīgus dabas skatus un termālos baseinus, kā arī nevainojamu apkalpošanu.

Vērsis

Vērši, visticamāk, mērķtiecīgi centīsies atpūsties komfortabli un relaksēti. Diez vai jūs izvēlēsieties ekstremālas izklaides vai ilgstošas ekskursijas, jo dvēsele prasa vienotību ar apkārtējo dabu un klusumu. To visu jūs atradīsiet Horvātijā! Neticami skaistā daba un tīrais gaiss jums būs balzams, kas ātri atbrīvos no noguruma, bet vietējā virtuve iepriecinās ar savu daudzveidību. Jums vajadzētu izvairīties no skaļiem kūrortiem, kuros ir daudz cilvēku. Jo mazāk apkārt cilvēku un vairāk koku, jo labāk jūs atpūtīsities.

Dvīņi

Dvīņiem  ieteicams izvairīties no ekstremālām un eksotiskām izklaidēm – tās var sagādāt nepatikšanas, kā arī labāk turēties pa gabalu no valstīm, kuru iedzīvotāji būtiski atšķiras mentalitātes ziņā. Labāk dodieties tur, kur var noņemt emocionālo spriedzi un dodiet priekšroku valstīm un reģioniem ar bagātām garīgajām tradīcijām. Veiksmīga atpūta jūs gaida Armēnijā, bet Ķīnā, neraugoties uz kultūru atšķirībām, tur jūs atradīsiet daudz kā interesanta – gan spilgtus iespaidus un iespēju bagātināt savu iekšējo pasauli, gan budistu tempļus, kuri nomierinoši iedarbojas uz jebkuras ticības piekritējiem.

Vēzis

Vēžiem vislabāk atpūsties tur, kur jebkādas ūdenstilpnes – jūra, ezers, upe, termālie avoti. Galvenais, lai jūs varētu peldēties. Ūdens ne tikai sniegs jums teicamu atpūtu, bet palīdzēs tikt vaļā no daudzām veselības problēmām, tostarp psihosomatiska rakstura. Visticamāk, jūs lieliski un lietderīgi pavadīsiet laiku Portugālē vai Somijā – šajās valstīs jūs atradīsiet brīnišķīgas un saules pielietas peldvietas, kā arī komfortablus apstākļus un garšīgu virtuvi.

Lauva

Lauvām iesakāms atpūsties kūrortos, kur tiem pievērš patiešām karalisku uzmanību.. Ekskursijas un un neparastas izklaides, taču tās nevajag padarīt par pašmērķi. Galveno atvaļinājuma daļu vislabāk veltīt SPA procedūrām – masāžai, talasoterapijai, ietīšanai, arī vienkārša atpūta pludmalē nesīs lielu labumu. Veiksmīgs risinājums būs ceļojums uz Grieķiju!

Jaunava

Jaunavām vajadzētu atturēties no braucieniem uz eksotiskām valstīm – pastāv liela iespēja, ka var iekost čūska vai bīstams kukainis.. Vislabāk izvēlēties valstis un vietas, kur jūs varēsiet nostiprināt savu veselību un apgūt jaunus organisma atjaunināšanas veidus. Veiksmīga atpūtas vieta var būt Izraēla, it īpaši reģioni, kas ir tuvu Nāves jūrai. Tiesa, tur labāk doties pavasarī vai rudenī. Ja atvaļinājums jums ir vasarā, tad ir vērts pabūt Vidusjūras piekrastē vai kādā minerālūdeņu kūrortā sirdij tīkamā vietā.

Svari

Svariem iesakāms izvairīties no ceļojumiem pa reģioniem, kur ir slikti ierīkota transporta sistēma. Izvēloties atvaļinājuma vietu, orientējieties uz ērtībām un transfēra drošību. Galvenais, lai jūsu atpūta būtu patiešām komfortabla un atbilstu visām jūsu vajadzībām. Ieteicams ir brauciens uz Itāliju – tieši šī valsts, īpaši piekrastes rajoni, būs piemērota jūsu astroloģiskajiem rādītājiem. Turklāt veiksmīga atpūta jūs gaida Austrijā, tikai ne kalnu rajonos. Dodieties uz Vīni – pastaigājiet pa muzejiem, veikaliņiem, apmeklējiet slaveno Vīnes operu.

Skorpions

Skorpioniem ieteicama aktīva atpūta vietās, kur pulcējas daudz cilvēku. Izvēlieties rajonus un kūrortus, kur var doties ne tikai ekskursijās, bet arī paspēlēt ūdens polo, paslēpot vai piedalīties karnevālā vai festivālā. Galvenais, lai jums apkārt būtu laimīgas sejas, tad arī jūsu ceļojums būs veiksmīgs un dos mundruma, spēka un optimisma lādiņu.  Pēc enerģētikas, Skorpioniem vislabāk doties atvaļinājumā uz Šveici vai Nīderlandi.

Strēlnieks

Strēlniekiem nāksies ceļot ne tikai sava prieka pēc – visticamāk, daži braucieni būs spiestā kārtā, taču tas nav iemesls, lai atteiktos no dažādām baudām.  Lai kur jūs neaiznestu liktenis, atrodiet iespēju iepazīties ar to zemju kultūru un tradīcijām, kuras apmeklējiet. Pamēģiniet vietējās virtuves gardumus un dodieties iepirkšanās tūrē. Atvaļinājumā jums vajadzētu doties turp, kur nekad neesat bijuši, bet, pēc astroloģiskajiem rādītājiem, jums vispiemērotākā ir Venēcija.

Mežāzis

Mežāžiem rekomendējams atpūsties tur, kur viņi būs pastāvīgi pieskatīti – sanatorijās vai kūrortos ar intensīvu SPA programmu. Turklāt jūs varat doties ekskursiju tūrē, taču nevis nepazīstamu ļaužu kompānijā, bet tuvu cilvēku sabiedrībā. Jo vairāk uzmanības saņemsiet, jo veiksmīgāks būs jūsu atvaļinājums. Pēc enerģētiskajiem rādītājiem, jums ir ideāla sakritība ar Izraēlu, ja apvienosiet rūpes par veselību ar garīgo centru apmeklējumu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem labi atpūsties būs tur, kur ir pieejama plaša kultūras programma. Jūs varat doties uz kādu Eiropas valsti, kur notiek kāds nedēļu garš festivāls. Jo vairāk dažādu iespaidu gūsiet, jo lielāks būs atvaļinājuma laikā gūtais enerģijas lādiņš. Pēc astroloģiskajiem rādītājiem, jums ideāli piemērota Francija, bet, ja gribas ienirt nepazīstamā kultūrā, apmeklējiet Japānu – arī šī valsts jūs draudzīgi uzņems.

Zivis

Zivīm ieteicams atpūsties un ceļot pie katras izdevības.  Izmantojiet jebkuru iespēju, lai nomainītu atmosfēru, tad arī profesionālie sasniegumi būs lielāki. Pat brīvdienās vēlams kaut kur aizbraukt, nemaz nerunājot par likumīgo atvaļinājumu. Dodiet priekšroku vietām, kur par jums pastāvīgi rūpējas – t.i. izvēlieties kūrortus ar teicamu apkalpošanu. Pēc enerģētiskajiem rādītājiem, jums ideāli piemērota Turcijas Vidusjūras piekraste.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru