3 Zodiaka zīmes, kuras no 20. līdz 28. februārim pavadīs veiksme

Varbūt arī tava zodiaka zīme ir veiksminieku vidū?

Noskaidro, vai zvaigznes ir nostājušās par labu tieši tavai zodiaka zīmei!

AUNS

Auniem šis ir lielisks periods, kad uzsākt kaut ko jaunu, tomēr daži Auni izdomās realizēt kādu senāku ieceri vai beidzot pabeigt sen nepadarītos darbus. Izmanto zvaigžņu stāvokli, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem – tas tev lieliski padosies, kā arī sarunu partneri būs interesantāki nekā sākumā šķitīs.

Mīlestībā arī brīvajiem Auniem veiksies, tāpēc, ja esi ieinteresēts atrast jaunu partneri, tad tagad tev ir lielas izredzes! Tiesa, tev ar to nevajadzētu steigties – atstāj vietu iztēlei, taureņiem vēderā un romantikai!

LAUVA

Pasakains laiks, kuru pavadīt tuvāko draugu lokā. Ļoti iespējams, ka tev ar viņiem sen nav sanācis satikties. Izmanto šīs nedēļas brīvos brīžus, lai sazinātos ar tiem cilvēkiem, kas tev ir ļoti dārgi, bet ar kuriem varbūt nesanāk tik bieži satikties.

Iespējams veiksmīgs izrāviens karjeras jomā, tāpēc šonedēļ mēģini būt maksimāli strādīgs un precīzs. Var gadīties, ka būs jāuzņemas arī citu kolēģu pienākumi, bet ar laiku tas noteikti atmaksāsies!

STRĒLNIEKS

Šonedēļ mēģini pievērsties sev – savam izskatam, veselībai un pašsajūtai. Par ļaunu nenāks pārbaudīt veselību un apmeklēt sporta zāli. Ja tas nav iespējams, tad mēģini vairāk kustēties!

Var parādīties vairākas iespējas, kuru otrreiz vairs nebūs, tāpēc kārtīgi izvērtē, kuras ir tev svarīgākās!

Attiecībās esošie Strēlnieki būs ļoti romantiski noskaņoti, tāpēc iespējamas vētrainas kaislības!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru