4 Zodiaka zīmes, kuras visa 2019. gada garumā būs laimīgās un saticīgās attiecībās ar sirdsāķīti

Cūkas gads tiek raksturots kā mierīgs un pat viesmīlīgs, taču ko tas nozīmē privātajā dzīvē?

Izrādās, ka daudziem šajā sfērā nebūt neklāsies tik gludi, jo gaidāmas dažādas krīzes attiecībās ar mīļoto cilvēku un pat šķiršanās. Taču astrologi nosaukuši 4 zodiaka zīmes, kam tieši šis gads būs ļoti laimīgs attiecībās ar mīļoto cilvēku.

Lūk, laimīgie!

Auns

Šis gads jums būs ļoti veiksmīgs. Jums ir gana bagātīga pieredze attiecībās (lielākajā daļā gan negatīva), kas jūs gan ir novedusi tur, kur esat šobrīd. Jums ir garlaicīgi un jūs vēlaties mainīt savu privāto dzīvi. Tas kā reiz ir tas, kas notiks ar jums 2019.gadā. Jūsu privātajā dzīvē notiks krasas un pat negaidītas pārmaiņas, taču nebaidieties no tām un ļaujieties, jo tās būs patiešām lieliskas!

Vērsis

Šis gads jums paskries kā viens mirklis – jūs atklāsiet daudzas jauna savā seksuālajā pasaulē. Jūsu intīmā dzīve ar partneri būs ļoti aizraujoša un aktīva. Ja jūs esat sieviete, tad šis jums būs lieliski piemērots gads, lai ieņemtu mazuli. Paralēli aktīvajai seksuālajai dzīvei, 2019.gadā jūs tāpat atzīsiet savu vēlmi pēc stabilām un patiesām attiecībām, un iemācīsieties novērtēt, cik daudz tās nozīmē jūsu labsajūtai.

Vēzis

2019.gads, pirmkārt, būs jums “veselības gads”. Jūs būsiet savā vislabākajā fiziskajā formā, kādā jebkad esat bijis, jo sāksiet attiekties nopietni pret savu veselību. Arī apkārtējie to, protams, uzreiz pamanīs. Jūs iegūsiet tādu pārliecību par sevi, kas darīs brīnumus arī jūsu privātajā dzīvē. Jums divkārt pieaugs pašvērtējums, ar jums flirtēs pretējais dzimums, turklāt apkārtējos jūs ar savu harizmu pievilksiet kā magnēts. Un tomēr, jums aktuālas būs tikai pastāvīgas un noturīgas attiecības un jūs netērēsiet savu laiku gadījuma sakariem. No sava partnera jūs sagaidīsiet uzticību un mīlestību, ko viņš jums arī sniegs.

Ūdensvīrs

Pats par sevi jūs esat diezgan kautrīgs un pat bikls cilvēks, taču šajā gadā jūs iepazīsiet kaisli. Jūs atvērsiet savas emocijas kaut kad lielākam un privātajā dzīvē varat par to pat samaksāt ar “salauztu” sirdi. Un tomēr, šī pieredze jums ir nepieciešama, jo tikai tā jūs iepazīsiet īstu mīlestību un satiksiet savu liktenīgo partneri.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru