3 Zodiaka zīmju pārstāvji/pārstāves ar visriebīgāko raksturu; #1 nav nekāds pārsteigums!

3. vietā – ZIVIS

Zivis ir cilvēki ar radošu prātu, kuri pievērš uzmanību ne tikai ikdienas darbībām un sasniegumiem, bet arī iekšējai attīstībai. Šo īpašību dēļ Zivis tiek mīlētas un cienītas. Jūs jautāsiet – kāpēc tad viņas ir nokļuvušas šajā sarakstā?! Visa lietas būtība slēpjas šīs Zodiaka zīmes pārstāvju neorganizētībā un nepraktiskumā!

Protams, ka ar laiku un pašu centieniem viņas kaut kādā veidā cenšas izskaust šīs īpašības, taču dvēselē viņas tik un tā paliek sapņotājas, un viņu sapņi ir tik tālu no realitātes, ka par tiem var rakstīt tikai romānus.

Zivis nemīl risināt problēmas, tā vietā viņas dod priekšroku izvairīšanās taktikai, kas var ļoti nokaitināt viņu ģimenes locekļus. Periodiski šīs zīmes pārstāvji pārvar savu slinkumu, taču viņiem vienkārši neko negribas darīt. Ja nu vienīgi paskatīties savu iemīļoto seriālu un izdzert tasīti tējas, aromātiskas kafijas vai glāzi vīna. Šie cilvēki zina, kā izvairīties no nevēlamiem pienākumiem. Viņi atradīs tūkstošiem iemeslu, lai nedarītu to, ko viņiem negribas darīt!

2. vietā –  AUNS

Auni apkārtējos kaitina ar to, ka viņi ir ieciklējušies paši uz sevi. Viņiem ir ļoti grūti tikt vaļā no iedzimtā egoisma. Nē, protams, ka Auni ir gatavi palīdzēt saviem tuvākajiem, taču vispār dzīvē viņi daudz lielāku uzmanību pievērš savām interesēm, nevis apkārtējo cilvēku vēlmēm un vajadzībām, turklāt reti kad var sastapt kādu šīs zīmes pārstāvi, kurš prastu klausīties.

Auni ir arī ļoti nesavaldīgi un viegli aizkaitināmi. Viņi ir viegli “uzliesmojoši”, jo pārstāv Uguns stihiju. Auns pilnīgi noteikti var “uzliesmot” un aizskart citu cilvēku, kas to nebūt nav pelnījis. Iespējams, ka Auns to beigās sapratīs un pat atvainosies, taču raksturs šīs zīmes pārstāvjiem pilnīgi noteikti ir visnotaļ riebīgs.

Lasi arī: Izrādās, ka decembrī dzimst brīnišķīgi cilvēki, tomēr bieži vien viņi pat neapzināti kļūst par siržu lauzējiem

Vēl viena Auniem raksturīga īpašība – viņi pēc iespējas ātrāk vēlas sākt rīkoties, kā rezultātā viņi bieži vien rīkojas diezgan nepārdomāti, bet tas var atnest ne mazums likstu ne tikai pašiem Auniem, bet arī tuvākajiem cilvēkiem, taču Auniem ir arī ļoti daudz pozitīvo īpašību, tā kā viss nav tik “melns” – viņi ir atklāti, drosmīgi un ļoti, ļoti enerģiski!

 

Lai uzzinātu, kura zodiaka zīme ieņem pirmo vietu, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru