Izrādās, ka decembrī dzimst brīnišķīgi cilvēki, tomēr bieži vien viņi pat neapzināti kļūst par siržu lauzējiem

Šajā laikā dzimst visnotaļ pretrunīgas personas ar sarežģītu raksturu. Viņi ir pietiekami stūrgalvīgi savu mērķu sasniegšanā, taču tajā pat laikā viņi ir ļoti nepārliecināti par savu patstāvību. 

Viņi velta ilgu laiku, lai pieņemtu kaut kādu lēmumu, taču tad, kad ir to izdarījuši, neviens to nespēs mainīt – tajā viņiem palīdz viņu Zodiaka zīme. Strēlnieki patiesi tic visam, ko viņi dara, un neviens nespēs viņus pārliecināt par to, ka viņu centieni būs neveiksmīgi. Tādos brīžos viņos arī pamostas izlēmība un ticība sev.

Pār decembri valda Jupiters, kas simbolizē tikumību, tīru mīlestību un taisnīgumu, kā arī ir pazīstams kā ļoti liels labdaris. Decembrī dzimušie ir lojāli, reliģiozi un apveltīti ar ļoti labām rakstura iezīmēm.

Būtībā viņi ir laimīgi un pārtikuši. Viņi paļaujas tikai uz sevi un paši arī pieņem lēmumus. Šie cilvēki ir garā stipri un laipni manierēs. Viņu kaislības ir veselīgas un dabiskas. Viņi ir brīvi savās izpausmēs. Aktīvi interesējas par sportu. Viņiem piemīt liels entuziasms, augsti attīstīts intelekts, piesardzība un praktiskums.

Lasi vēl: Viss, kas Tev būtu jāzina par Strēlnieka zīmē dzimušajiem

Mīl pasauli tādu, kāda tā ir, nevis tādu, kādai tai vajadzētu būt. Viņi ir patiesi un pozitīvi, apveltīti ar labu humora izjūtu. Viņu dvēsele ir atvērt pasaulei un nav tendēta uz ļaunumu vai skaudību, lai gan, ja Jupitera īpašības šajos cilvēkos ir pārāk attīstītas, tad šie cilvēki var būt arī atriebīgi, greizsirdīgi un augstprātīgi, kā arī egoistiski un skopi.

 

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu, kādi ir decembra mēnesī dzimušie 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru