4 stiprākās un mērķtiecīgākās zodiaka zīmju sievietes – īstas izdzīvotājas!

Stipras, mērķtiecīgas un neatkarīgas sievietes mūsdienu pasaulē vairs nav retums, un būsim atklāti – ir grūti izdzīvot, ja tev nepiemīt tam vajadzīgās rakstura īpašības.

Astrologi ir sastādījuši sarakstu, ņemot vērā zodiaka zīmēm raksturīgās temperamenta īpašības, kas tikai 4 zodiaka zīmju sievietes ir padarījušas par valdonīgākajām un mērķtiecīgākajām no visām zodiaka zīmēm.

Vai tu esi starp viņām?

4. vieta – Ūdensvīrs

Ūdensvīrs klasiski atbilst jēdzienam “mūsdienu stiprā” sieviete. Viņai ir plašs domu gājiens, viņa ir patstāvīga, un ļoti ciena savu neatkarību. Viņu no citām savām “konkurentēm” atšķir tas, ka viņai vienmēr ir gatava konkrēta stratēģija, kā sasniegt savus mērķus. Izmantojot savu potenciālu maksimāli, Ūdensvīrs ar “netīrām” spēles metodēm aizraujas tikai nepieciešamības gadījumā. Tāpat viņa bez liekām pūlēm prot radīt labu iespaidu par sevi citu cilvēku acīs.

3. vieta – Auns

Sievietei Aunam ir daudz dabas doti talanti: mērķtiecība, ietiepība un veiklums. Viņa viegli tiek galā ar dažādām dzīves situācijām: viņa ir izcils organizators un līderis. Viņa prot vadīt, jo tas ir tik dabiski! Sieviete Auns nekad nezaudē veselo saprātu. Pat tad, kad viņas rokās ir milzīga vara, viņa spēj analizēt un domāt loģiski.

2. vieta – Skorpions

Sievietes ar visattīstītāko intuīciju ir dzimušas Skorpiona zvaigznājā. Paralēli tam, ka viņas slēpj sevī milzīgu potenciālu un asu prātu, kas citiem nav “redzams”, daba viņām ir dāvājusi arī izcilu intuīciju. Šī iemesla dēļ viņas izcili orientējas cilvēkos un var pārliecināt jebkuru par jebko.
Tiesa, ar saviem ienaidniekiem viņa izrīkojas nesaudzīgi, cietsirdīgi, un nekad nenožēlo izdarīto.

1. vieta – Vērsis

Šīs sievietes daba ir apveltījusi ar vislielāko potenciālu, turklāt viņām arī piemīt milzīga izturība un dzīves gudrība. Tāpat viņas nepalaiž garām ne sīkāko dzīves situāciju – viņai nepaliek nepamanīts nekas. Sieviete Vērsis ļoti labi orientējas cilvēkos un sajūt viņu patiesās emocijas. Nemēģiniet viņu apmānīt un aprunāt viņu aiz muguras. Ja jūs to darāt, viņa jau sen to zina!

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru