Horoskops fiziskās formas saglabāšanai – kā tu sevi uzturi formā?

Ikvienam ir svarīgi uzturēt sevi labā fiziskajā formā.

Vienam patīk lielāki muskuļi, citam mazāki, bet vēl kādam pa prātam mīkstumiņi. Atšķiras arī tas, kā katrs uztur sevi formā. Apraksts katrai zodiaka zīmei.

Auns

Tu sevi uzturi formā: visu darot ātri. Kļūstot par rajona čempionu krosā, vai par labāko sportistu, peldēšanas meistaru, vai džudo superzvaigzni.

Vērsis

Īstenībā Tev vairāk patīk slaistīties un gulšņāt! Vērsis diez vai pavadīs lietainu pēcpusdienu, rosīgi vingrojot. Muskuļu vingrināšanai Tu, domājams, izvēlēsies auguma masāžu. Ja Tev katrā ziņā nepieciešams nodarboties ar sportu, dejas vai vingrojumi mūzikas pavadībā, būs vispiemērotākie.

Dvīņi

Tu sevi uzturi formā: izvingrinot mēles muskuļus vai veicot mentālus vingrojumus- dažiem, kuriem nāk tas par labu, ir jāizdomā atvainošanās par neapmeklētajām fizkultūras stundām!

Vēzis

Tev patiks un apmierinās peldēšanas nodarbības, airēšana vai sērfošana. Būtībā viss, kas saistīts ar ūdeni, Tev sagādās baudu.

Lauva

Tu sevi uzturi formā: gūstot spožus panākumus sportā. Jebkāds sporta veids Tev sagādās prieku, vienmēr darīsi to ar lielu patiku. Rezultāts Tev nav pats svarīgākais, bet gan process.

Jaunava

Tu sevi uzturi formā: dodoties garās pastaigās, braucienos ar divriteni vai krosa skrējienos. Skolā, iespējams, Tu konstatēsi , ka Tev itin labi veicas vingrošanā vai atlētikā.

Svari

Tu sevi uzturi formā: ar baletu, jogu vai tai-či. Nekā pārlieku enerģiska, kāda tenisa spēle ar draugu vai jauka pastaiga- šīs ir Tev tipiskās nodarbības.

Skorpions

Tu sevi uzturi formā: intensīvi trenējoties un nodarbojoties ar sportu. Tev piemīt milzum daudz enerģijas, un Tev ir svarīgi to novadīt īstajā virzienā, tāpēc sports Tev ir ideāli piemērots- ne tikai tagad, jaunībā, bet visa mūža garumā.

Strēlnieks

Tu sevi uzturi formā: nodarbojoties ar sportu lielās devās. Tava zīme pārvalda sporta spēles, tāpēc Tev fiziskā audzināšana visdrīzāk sagādā prieku, taču labāk laikam Tu jūties komandu spēlēs vai kontakta sporta veidos, nekā trenēdamies viens pats.

Mežāzis

Tu sevi uzturi formā: viens. Komandu spēles Tev īstenībā nepatīk, tāpēc daudz labāk veicas jebkura veida solo sportā, tādā kā skriešana vai riteņbraukšana. Īsti piemērots, Tev būtu barjerskrējiens vai garās distances. Būdams tik disciplinēts, Tu drīzāk dosi priekšroku stingrām treniņu programmām nekā citu Zodiaka zīmju pārstāvji.

Ūdensvīrs

Tu sevi uzturi formā: praktizējot jogu vai tai-či- jo alternatīvāka fizkultūras sistēma, jo labāk! Tavā zīmē dzimušajiem var būt problēmas ar izmežģītām potītēm, tāpēc uzmanies, ja esi iesaistīts tādos sporta veidos, kur šīs ķermeņa daļas pakļautas triecieniem.

Zivis

Tu sevi uzturi formā: sapņojot, ka esi sporta čempions. Īstenībā Tu neesi piemērots rupjām fiziskām aktivitātēm vai tādām, kur nākas krist gar zemi, tāpēc kontakta sporta veidi patiešām nav domāti Tev. Sevišķi labas dotības Tev ir peldēšanā un jo īpaši- baletā. Joga vai mierīga pastaiga Tev palīdzēs, kad jūties noguris vai izsists no sliedēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru