4 Zodiaka zīmes, kurām, 2019. gads būs laimes gads

Lauva

Lauvām šis gads būs ar skaidrām prioritātēm un lieliem plāniem. Astrologi Lauvām iesaka doties taisni – pa noteikto kursu un nenovirzīties no ceļa, tad patiešām viss izdosies. Arī jums veiksme visu gadu būs blakus.
Cūkas gadā šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem būs lielas iespējas kāpt pa karjeras kāpnēm, Lauvas varēs lepoties ar izcilām un oriģinālām idejām un risinājumiem, ko noteikti novērtēs darba devējs. Neskatoties uz to, ka gads piedāvās arī dažādus pārbaudījumus, Lauva to varēs atrisināt un saņems par to lielisku atalgojumu.

Strēlniekam Cūkas gads atvērs visu iespēju durvis. Un, ja agrāk daudz kas no tā bija tikai kā salds sapnis, šajā gadā tas kļūs par īstenību. Un, kas nav mazsvarīgi – Strēlniekam nevajadzēs tam veltīt bezgalīgas pūles, tas viss notiks pats par sevi. Domu spēkam ir liela vara – atcerieties, ko vēlējāties un kādi ir jūsu sapņi, un apstākļi sakritīs tā, ka tas viss kļūs par iespējamu. Nākošais gads Strēlnieku dzīvē kļūs par patiešām lielo iespēju laiku – vēl līdz šim nekad jums tā nav smaidījusi veiksme! Izmantojiet to!

Ūdensvīrs

Ūdensvīri Cūkas gadā varēs pārliecināties par savām spējām un mērķtiecību. Viņi būs ļoti optimistiski un mērķtiecīgi. Ja agrāk Ūdensvīrs par kaut ko tikai sapņoja, tad šogad viņš zinās, kā to realizēt. Zvaigznes šajā gadā nežēlos neko, lai ļautu Ūdensvīriem sasniegt iecerētos mērķus. Atšķirībā no Strēlniekiem, Ūdensvīriem nāksies papūlēties, lai to padarītu par īstenību, taču tas būs to vērts. Veiksme kopā ar šīs zīmes pārstāvjiem soļos visu gadu.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru