4 Zodiaka zīmes, kurām februāra sākums sola aizraujošu mīlas stāstu

Lūk, kurām zodiaka zīmēm februāra sākums būs patiesi veiksmīgs!

VĒRSIS

Vēršiem līdz pat 17. februārim būs veiksmīgs periods mīlestībā. Izdosies viss, ko būsi ieplānojis! Ja ir kāda persona, kura tev ļoti patīk, tad nu ir laiks uzdrošināties un spert pirmos soļus, lai lietas virzītos uz priekšu… citādi palaidīsi visu garām, un tava simpātija atradīs kādu citu. Ir vērts ieklausīties savā sirdsbalsī!

LAUVA

Lauvas peldēsies mīlestībā visu februāra sākumu, jo otrā pusīte viņu patiesi palutinās! Šis ir laiks, kad brīvie Lauvas izjutīs izteiktu uzmanību no pretējā dzimuma puses, un, kas zina, varbūt atradīs sev kādu īpašu cilvēku!

ZIVIS

Visai laimīgs periods tām Zivīm, kas ir attiecībās. Pašreizējais attiecību stāvoklis solās uzlaboties, turklāt iespējamas diezgan izteiktas romantisma izpausmes no partnera. Dažas Zivis var pat sagaidīt bildinājumu 14. februārī.

ŪDENSVĪRS

Aizmirsti par nedienām un visu slikto. Tagad esošais stāvoklis uzlabosies! Iespējams, ka pavisam nejauši satiksi kādu no savām simpātijām un iepazīsies tuvāk. Lielisks laiks, kad izmēģināt jaunas lietas. Varbūt būs vērts uzsākt jaunu hobiju, it īpaši, ja tas ir kopā ar tavu sirdsāķīti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru