5 Zodiaka zīmes, kuras februāra sākumā tiks ierautas notikumu virpulī

Lūk, kuru 5 zodiaka zīmju pārstāvjiem februāra sākums būs visai interesants!

STRĒLNIEKS

Dīvainā kārtā, par tevi pēkšņi sāks izrādīt interesi tie cilvēki, ar kuriem jau sen ir zudis kontakts. Pilnīgi iespējams, ka viens no tiem būs kāds bijušais partneris, kurš neuzkrītoši mēģinās apvaicāties par tavu pašreizējo attiecību stāvokli. Atjaunot attiecības vai ne – tā gan ir tava izvēle, bet paturi prātā iemeslu, kādēļ jūs vispār izšķīrāties…

AUNS

Iespējams, ka tiksi ierauts notikumu virpulī – gan labā ziņā, gan arī sliktā. Tavs uzdevums ir saprast, ar kuriem cilvēkiem tev ir vērts uzturēt kontaktu, bet kurus labāk palaist vaļā. Attiecību ziņā visai raibs periods. Būs vērts padomāt par kādu īpašu veidu, kā izrādīt mīlestību. Un nē, tam nav obligāti jānotiek 14. februārī.

SKORPIONS

Meklēsi veidus, kā izteikt savas sajūtas, bet nespēsi atrast īstos vārdus. Ļoti liela iespēja tikt pārprastam un nesaprastam, tāpēc daudzi Skorpioni par vienkāršāko variantu uzskatīs klusēšanu. Neuztraucies – atradīsies kāds, kurš vēlēsies klausīties un būs gatavs palīdzēt! Šis nav tas laiks, kad izlikties bravūrīgam un necilvēciski stipram!

MEŽĀZIS

Meklēsi veidus, kā izpelnīties citu cilvēku atzinību. Ja strādāsi daudz, tad to arī iegūsi. Lielisks laiks, kad apmeklēt kursus un pilnveidoties pašmācības ceļā. Būsi iedvesmots darīt ļoti daudz. Viss izdosies, ja zināsi ar kuriem cilvēkiem sadarboties. Nepieļauj kļūdu – tikai tāpēc, ka kāds tev ir labs draugs, nenozīmē, ka viņš būtu lielisks biznesa partneris!

DVĪŅI

Labs laiks, kad izmēģināt jaunas lietas, taču arī šajā periodā būtu jāpalaiž viss vecais. Iespējams, ka ir vērts atbrīvoties no nevajadzīgām mantām un drēbēm, tā teikt, veikt lielo ziemas tīrīšanu. Sakārtojot mājokli, būsi gatavs sakārtot arī savas domas… Mīlestībā gaidāmi jauni pavērsieni, iespējams, ka kāds jau sen uz tevi met acis…

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru