4 Zodiaka zīmes, kuras ir ļoti atriebīgas – nešķērsojiet viņu ceļus!

Atriebība ir viena no visbīstamākajām lietām pasaulē.

Ja jūs savā dzīvē kādreiz esat sastapis atriebīgu cilvēku, jūs zināt, ka tas ir ļoti, ļoti bīstami. Ja kāds ir izlēmis jums atriebties par kādu aizvainojumu vai pāridarījumu, ziniet, ka šī atriebība jūs agri vai vēlu sasniegs.

Lūk, 4 zodiaka zīmes, no kuru atriebības vajadzētu sargāties (bet vēl labāk – nedarīt viņiem pāri!):

Skorpions

Nevienam jau nav noslēpums, ka Skorpions ir viena no visatriebīgākajām zodiaka zīmēm. Ja jūs esat šķērsojis ceļu Skorpionam, gatavojieties tam, ka viņš jūs iznīcinās – tā vai citādi, bet tas notiks.
Aizvainots Skorpions ir kā nāvējošs ierocis – jūs nekad nezināsiet, kad tas pavērsīsies pret jums un izšaus. Vissliktākajā variantā viņš nomierināsies vien tad, kad būs jums visu atņēmis.

Zivis

Zivis var šķist ļoti maiga zodiaka zīme, pat pārāk, un tomēr! Ja jūs nodarīsiet pāri Zivīm, jūs būsiet nolemts.
Zivis nesitīs zem “jostasvietas”, kā to noteikti darīs Skorpions, taču ļoti, ļoti ilgi plānos savu atriebības plānu, smalki aprēķinās, kā jums atriebties, turklāt darīs to tā, ka jūs to pat nenojautīsiet. Jūs varat pamosties kādu rītu, kaut vai dažus gadus pēc tam, kā nodarījāt pāri Zivīm un saprast, ka jums vairs nav nekā: ne naudas, ne darba, ne draugu, ne suņa – un viss tas būs noticis tik tāpēc, ka jūs nodarījāt pāri Zivīm.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru