4 Zodiaka zīmes, kuras ir ļoti atriebīgas – nešķērsojiet viņu ceļus!

Ja jums ir gadījies sadusmot Vērsi, jums ir pamats uztraukumam. Ja jūs nokaitinājāt Vērsi, viņš neizbēgami gribēs ar jums izrēķināties. Vērsis būs ieinteresēts tajā, lai padarītu jūs nelaimīgu.
Nē, Vērsis nedurs jums ar nazi tad, kad būsiet pagriezis muguru (kā to darīs Skorpions), un neplānos slepenībā atriebības plānu gadiem ilgi (kā to darīs Zivis), taču centīsies jūsu dzīvi padarīt neciešamu līdz brīdim, kad, iespējams, kādreiz jums tomēr piedos (protams, ja jūs lūgsiet piedošanu).

Jaunava

Jaunava ir mazāk atriebīga zodiaka zīme par visām iepriekšējām, tomēr aizvien ļoti bīstama, jo jūs īsti nevarēsiet saprast, vai esat tai nodarījuši pāri vai nē… Jaunavas atriebība ir baisa – tie ir pasīvi – agresīvi komentāri un pilnīgi neizprotama rīcība – tagad viss ir labi, taču pēc minūtes šis cilvēks jūs vairs neieredz.
Jaunavas atriebība ir kā jau viss šo cilvēku dzīvē – sistemātiska un smalki izplānota. Citiem vārdiem runājot, jūs tā arī neuzzināsiet, kas notika, kad sapratīsiet, ka viss, kas ar jums ir noticis, ir “pateicoties” smalkajam Jaunavas atriebības plānam.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru