4 Zodiaka zīmes, kuras pavasarī var piedzīvot šķiršanās sāpes

Vai arī tava zodiaka zīme ir šajā sarakstā?

Ne visiem vienmēr veicas. Reizēm mums jāiziet cauri kaut kam smagam un grūtam, lai novērtētu labus un skaistus mirkļus. Diemžēl, šo zodiakālo zīmju stāvoklis nav tas labākais, un daži, iespējams, saskarsies ar sāpīgu šķiršanos…

AUNS

Jums pavasaris nesīs dažādas lietas – gan labas, gan sliktas. Sliktā varētu būt tas, ka šajā mēnesī iespējami sarežģījumi attiecībās. Daudzi izlems paņemt pauzi, citi šķirsies, bet citi saskarsies ar lielu vilšanos un nodevību.. Labās ziņas ir tādas, ka šīs sirdssāpes jūs savā veid motivēs mainīties un pilnveidoties. Šis nav tas laiks, kad iegrimt depresijā. Kaut arī nebūs viegli – neizolējies no cilvēkiem! Šis ir laiks, kad tev jāiziet ārā, jāsatiek cilvēki un vienkārši jāizbauda dzīve!

VĒZIS

Pavasaris Vēžiem būs ļoti raibs. Vienā brīdī attiecībās viss būs kārtībā, bet jau otrā – piedzīvosi vienu strīdu pēc otra. Iemācies saņemt sevi rokās – šis nav piemērots laiks, lai sūdzētos citiem par savu sūro dzīvi. Norij krupi, pacel galvu, un ej uz priekšu!

Jo lepnāks un veiksmīgāks būsi, jo skaudīgāk uz tevi lūkosies tavs bijušais partneris. Nav vērts apzināti mēģināt viņu padarīt greizsirdīgu – ja būsi veiksmīgs, tad tas izdosies dabiski!

MEŽĀZIS

Pavasarī daudzi Mežāži iegrims darbos, un tas, diemžēl, var bojāt attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem. Liksies, ka viņiem nav laika, un šķitīs, ka darba pilnas rokas. Mēģini gan saņemties un tomēr pavadīt laiku ar sev vistuvākajiem cilvēkiem! Tā ir viena lieta, ko tu garantēti nenožēlosi! Atceries – darbs var arī pagaidīt! Ja pārlieku aizrausies ar karjeras veidošanu, tad pastāv risks zaudēt sirdsāķīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru