Tavas dvēseles noslēpumi saskaņā ar zodiaka zīmi

Lūk, kādus noslēpums dvēseles dziļumos glabā katra zodiaka zīme.

Katra zodiaka zīme kaut ko sevī slēpj. Tiki ko? Kādi dvēseles pārdzīvojumi ir katrai zodiaka zīmei? Uzzini vairāk par sevi un saviem tuviniekiem.

Auns

Auns kā patiess un rāms bērns vairāk par visu šajā pasaulē baidās no nodevības. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji atdod visu savu sirdi tiem, kurs mīl. Kad kāds aiziet no viņu dzīves, viņi to uztver kā nodevību.

Vērsis

Vērsis tur savā dvēselē pārdzīvojumus par nākotni. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji sapņo par stabilitāti un drošības sajūtu. Un, kad dzīvē nav kaut kas skaidrs, Vērsis zaudē dvēseles līdzsvaru.

Dvīņi

Dvīņi visu dzīvi tiecas meklēt patiesību un savu vietu pasaulē. No vienas puses viņi izbauda pasaules daudzpusību, no otas puses – cieš no tās nepastāvības.

Vēzis

Vēzis visu dzīvi bēg no savām bailēm un pagātnes atmiņām. Tā ir cīņa ar sevi pašu, kurā nav uzvarētāja. Vēzis atrod mierinājumu tajos nedaudzajos mirkļos, kas ir pilni miera, mīlestības un laimes.

Lauva

Lauva savā dvēselē ir ļoti ievainojami un jūtīgi pret kritiku. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji tiecas būt atzīti un slimīgi uzņem atzinības trūkumu, īpaši no tuviem cilvēkiem.

 

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru