4 Zodiaka zīmes, kuras spētu kādu nogalināt un netikt sodītas

Šīs četras zodiaka zīmes visticamāk spētu kādu nonāvēt un tikt cauri nesodītas. Vai piekrīti?

Jaunava

Visā zodiakā nav otras tik metodiskas, maniakālas un sistemātiskas zīmes kā Jaunava. Ja Jaunava vēlētos paveikt slepkavību un palikt nesodīta, viņa noteikti izplānotu pašu ieceri, iespējamās sekas un to likvidēšanu līdz pēdējam sīkuma. Godīgi sakot, maz ticams, ka Jaunavu par šī nozieguma pastrādāšanu vispār kāds turētu aizdomās, jo viņa nekad nepieļautu nonākšanu šādā pozīcijā.

Skorpions

Skorpioni ir manipulatīvi un psihopātisks cilvēki, kuri dara visu iespējamo, lai vienmēr tiktu cauri sveikā. Viņi nebaidās vainu par saviem sliktajiem darbiem (šajā gadījumā šaušalīgu, sadistisku slepkavību) uzkraut uz kāda cita pleciem. Skorpions uzstājīgi pārliecinātu policistus un izmeklētājus, ka par nozieguma izdarīšanu atbildīgs ir kāds cits. Pat tad, ja visi pierādījumi liecinātu par Skorpiona vainu vai līdzdalību, viņš tik un tā spētu piestāstīt likumsargiem pilnas ausis un tikt cauri sveikā.

Mežāzis

Mežāži no dabas ir atriebīgi, paranojiski aprēķinātāji, kuri vienmēr cenšas būt soli priekšā citiem. Mežāzim patīk paredzēt to, kas notiks vēl pirms tas ir noticis. Ja šajā zīmē dzimušais pieņem lēmumu, ka viņš netiks pieķerts, viņš ļoti laicīgi apzina visas iespējamās blaknes un starpgadījumus, kas varētu novest pie izmeklēšanas. Tātad, lai tiktu cauri sveikā Mežāzis nodrošinās to, ka noziegumam nav neviena liecinieka. Mežāzis ar savu rīcību ir gana piesardzīgs, lai neviens viņu nekad neturētu aizdomās. Turklāt visu atlikušo dzīvi šīs zīmes pārstāvis nodzīvos ar lielu lepnumu par sevi un to, ka viņu neviens tā arī nepieķēra.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir viena no visneparedzamākajām zodiaka zīmēm. Viņu nav iespējams nolasīt un vēl neiespējamāk ir uzminēt viņa rīcību un tās motīvus. Ūdensvīrs vienkārši nepadodas spiedienam un nesalūzt – tas vienkārši ir viņa dabā. Ūdensvīra pastrādātā slepkavība noteikti būtu tik īpatnēja, ka likumsargiem noziedznieka profila sastādīšana sagādātu neciešamas galvassāpes. Ūdensvīrs paliktu nepamanīts, jo viņš tiecās būt oriģināls, viņš būtu tāds slepkava kā neviens cits.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru