Garīgo spēju horoskops – kādas piemīt tev?

Kad runa ir par garīgajām spējām, tad daudzi cilvēki to uztver kā kaut kādu zinātnisko fantastiku. Patiesībā mums visiem piemīt šīs pašas spējas, un mums piemīt spēja tās attīstīt, ar laiku un praksi. Un svarīgs mūsu garīgo spēju attīstīšanas solis ir zināšanas par savu paša zodiaka zīmi, jo tai uz personību ir ļoti liela ietekme.  

1 AUNS (21. marts – 19. aprīlis)

Jūsu spēja ir atrast cilvēkos sensacionālus talantus. Te jūs paklūpat aiz ielas muzikantu, bet jau nākamajā gadā jūs redzēsiet, kā viņš miljons pielūdzēju priekšā spēlē, piepildījis veselu stadionu.

2 VĒRSIS (20. aprīlis – 20. maijs)

Jūs esat citu cilvēku “robežu”sajušanas eksperts, un tāpēc pieliekat papildus pūles, lai tās nepārkāptu. Jūs viegli varat citiem izskaidrot, kur viņi pārkāpj jūsu “robežas”, un nebaidīsieties palūgt viņiem apstāties.

3 DVĪŅI (21. maijs – 21. jūnijs)

Jūs vienmēr izvēlēsieties pareizos vārdus, to pat nenojaušot. Tie vienkārši paši no sevis pie jums atnāk!

4 VĒZIS (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Jūsu stiprā puse ir empātija. Jūs vienmēr varat saprast, kas cilvēkam ir prātā, un varat to pārliecinoši izmantot savās interesēs.

5 LAUVA (23. jūlijs – 22. augusts)

Ar jums viss notiek vajadzīgajā laikā. Jūs zināt, kad ierasties ballītē, kad izteikt savu viedokli, un kad riskēt. Laika aprēķins lieliski darbojas jums par labu.

6 JAUNAVA (23. augusts – 22. septembris)

Jūs uzskta par ļoti gudru cilvēku, jo jūs uzziniet informāciju vēl pirms to uzzin citi. Jūsu radītā māja var kļūt par lielisku vietu jūsu bērnu audzināšanai, par to variet nešaubīties.

7 SVARI (23. septembris – 22. oktobris)

Jūs varat citus cilvēkus “lasīt” kā atvērtu grāmatu. Jūs precīzi ziniet, ko viņi taisās darīt un kāpēc, ar kādu motivāciju. Vienīgais trūkums ir tāds, ka jūs nezināt pats sevi.

8 SKORPIONS (23. oktobris – 21. novembris)

Jūs varat “nolasīt” aizraušanos, kaisli un mīlestību jebkurā cilvēkā. Jūs vēlaties mīlestību un pieķeršanos, un šī spēja palīdz jums to iegūt.

9 STRĒLNIEKS (22. novembris – 21. decembris)

Jūs esat optimists. Jūs precīzi zināt, kad var riskēt, jo zināt, ka risks noteikti attaisnosies un noteikti atmaksāsies.

10 MEŽĀZIS (22. decembris – 19. janvāris)

Jūs noteikti zināt, kad augt un mainīties. Kad pienāk laiks iet prom no darba vai pārdot māju, jūs zināt pareizo laiku, lai spertu šo soli.

11 ŪDENSVĪRS (20. janvāris – 18. februāris)

Jūsu spējas – domu lasīšana, un tā iegūšana, ko esat vēlējies. Lai iegūtu to, ko vēlaties no citiem, jūs izliecieties, ka jūsu vēlmes patiesībā pieder viņiem un apkārtējie sliecas tam ticēt.

12 ZIVIS (19. februāris – 20. marts)

Jūsu zīmei ir spēcīga garīgā spēja. Jūs varat ieraudzīt visu izveidojušās dzīves puzli, un precīzi uzminēsiet, kad tā sadalīsies gabaliņos.

Lai kāda arī nebūtu jūsu zīme, jums ir milzīgas garīgās spējas. Savu spēju kontrolēšana sniegs jums atspērienu dzīvē, un noteikti palīdzēs ilgtermiņa perspektīvā. Bet atcerieties, ka pārējām zīmēm ir savas priekšrocības, kas ļauj tām būt vienā līmenī ar jums ieskrējienā.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru