4 Zodiaka zīmju sievietes, kuras bieži kļūst par mīļākajām

Auns

Sievietes Auni mīlestības frontē ir ārkārtīgi aktīvas un viņām reti kad ir bremzes. Vēlmes un sajūtas ir galvenie faktori, kas regulē viņu izvēli attiecībās. Mierīgas, nosvērtas un paredzamas attiecības bez konkurences – tas nav domāts šīm sievietēm. Viņām patīk izaicinājums un sacensība, tāpēc precētie vīrieši ir lielisks veids, kā sev šīs sajūtas nodrošināt. Tomēr svarīgi ir saprast, ka mīļākās lomai sieviete Auns izšķirsies vien tādā gadījumā, kad viņš vīrietis viņai patiešām patiks.

Skorpions

Arī Skorpiona zvaigznājā dzimušajām sievietēm ļoti patīk spilgtas emocijas attiecībās. Šīm sievietēm piemīt ļoti liela, pat magnētiska pievilcība, kas nozīmē to, ka viņas nekad nesūdzas par pretējā dzimuma uzmanības apliecinājumiem. Un dažkārt viņas pašas pievelk viss neizpētītais un noslēpumainais. Šo sieviešu kaisle ir ļoti spēcīga un no “aizliegtā augļa” garšas viņas reizēm var zaudēt prātu. Daudzām šīs zodiaka zīmes sievietēm ir vēlme attiecībās izdzīvot īstu drāmu. “Mīla un asinis” – tāds varētu būt šīs situācijas raksturojums, kas viņas vienlaikus pievelk un ir viņu lāsts.

Strēlnieks

Bauda un izpriecas ir divi galvenie vārdi šīs sievietes dzīvē. Patiesībā šīs sievietes ir racionālas, taču ierobežot sevi nekādi negrasās. Un kamdēļ gan? “Ja gribas, tātad – vajag” – viņas uzskata. Viņas prot baudīt dzīvi. Vēl kāda Strēlnieka kaislīga ir piedzīvojumi. Un, ja būt mīļākajai var būt lielisks piedzīvojums, viņa pavisam noteikti no šādas iespējas neatteiksies. Ar savām jūtām un emocijām šīs sievietes necīnās – viņas tām ļaujas. Turklāt kaut kas, kas notiek noslēpumā un attiecībās iededzina dzirkstelīti ir tieši tas, kas viņām vajadzīgs.

Zivis

Šīs romantiskās sievietes, kas dzīvo romantisko romānu lappusēs, ir emociju un savas sapņu pasaules pārņemtas – jā, arī viņas bieži kļūst par mīļākajām. Viss, kas ir saistīts ar mīlestību, patiesībā ir Zivju tēma. Viņas sapņo par princi baltā zirgā. Un nereti arī viņu sastop. Tiesa, princis var izrādīties precēts vīrietis un daudzu bērnu tēvs, bet tas nekas… Kuru gan tas uztrauc! Šīs sievietes tādā vīrietī redz mākslinieku, radītāju, saskata viņa gaišo dvēseli. Viņas no tiesas tic, ka var šo precēto vīrieti “izglābt”, jo uzskata, ka tieši viņa ir katra vīrieša mūza. Mīļāko attiecības Zivīm nozīmē īstu emociju sprādzienu – no laimes asarām līdz saplosītai sirdij.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru