5 Zodiaka zīmes, ar kuru pārstāvjiem grūti veidot saticīgas attiecības

Ir skaidrs, ka vīrieša izturēšanās ikdienā un attiecībās ir atkarīgs no daudziem faktoriem – gan no audzināšanas ģimenē, gan dzimšanas laika.

Tomēr astrologi, apkopojot dažādas rakstura īpašības un citādas kopīgās iezīmes, ir izveidojuši sarakstu, ko varētu dēvēt par “nederīgākie” vīri un mīļotie vīrieši…

Un, tā, sievietes, kura no jums ir “iegrābusies”?

5. Auns

Auns var būt ļoti jauks vīrs līdz kādam brīdim – kad jūs sastapsieties ar pirmajām problēmām savās attiecībās. Auni ir pašpārliecināti un viņiem patīk komandēt visus pa labi un pa kreisi. Tajā skaitā – sievu. Viņiem ir ļoti būtiski – akcentēt savu individualitāti! Jebkuras problēmas, ar ko jūs sastapsieties savā dzīves ceļā, nopietni sabangos jūsu attiecību laivu. Ir jāņem vērā, ka jau pēc savas dabas Auni nebūt nav tie “miermīlīgākie” partneri.

4. Lauva

Lauva vīra lomā – tas ir absolūts pārsteigums. Ja būs nepieciešams, Lauva var mīlēt stipri (salīdzinot ar citām zodiaka zīmēm). Taču “strīdīgā” situācijā Lauva centīsies saglabāt savu individualitāti. Ģimenes dzīvē ar viņu neklāsies viegli. Būs reizes, kad jūs cīnīsieties uz “dzīvību un nāvi” un būs reizes, kad jūs dievināsiet viņu.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru