5 Zodiakālie pāri, kuriem parasti ir ļoti gudri bērni

Kurš nesapņo par izcilu nākotni savam bērnam? Apskaujot savu mazuli, mēs to redzam kā izcilu zinātnieku, slavenu mākslinieku, veiksmīgu biznesmeni… un paši smejamies par saviem sapņiem.

Tomēr dažiem zodiaka pāriem ir visas izredzes dzemdēt un izaudzināt talantīgu bērnu. Ir svarīgi to zināt un laikus saskatīt savā bērnā ģēniju.

Vērsis un Zivs. Divi pilnīgi pretēji polāri cilvēki. Viens – praktiska Zeme, tīrs prāts, pacietība un griba. Otrs – plūstošs nenotverams ūdens, kas spēj uz jebkuru neprognozējamu pagriezienu, iedvesmas uzplūdiem, oriģināliem risinājumiem. Bērns, kurš ir dzimis šajā laulībā, augs vispusīgi attīstīts. Vērša pamatīgums ieaudzinās bērnā gribas spēku un spēju labi mācīties, uztvert un uzkrāt zināšanas. Un Zivs radošais potenciāls uzdāvinās spēju uztvert pasauli zem negaidīta leņķa. Tieši tādi cilvēki virza zinātni, izgudro, izdara neticamus atklājumus.

Lauva un Strēlnieks. Patiesi ugunīga savienība. Šādi vecāki savā lolojumā var ieaudzināt veselīgu godkāri apvienojumā ar nenogurstošu kaisli uz pasaules izpratni, vieglumu sapratnē un spēju pieņemt patstāvīgus lēmumus. Lauva iemācīs bērnam tiekties pēc uzvarām, būt vienmēr pirmajam, vēlmi visur būt par līderi. Un patiesi novērtēt sabiedrības atzinību un panākumus. Strēlnieks ar savu kustīgumu palīdzēs vēl agrā vecumā ieraudzīt pasauli, paplašināt redzesloku, apgūt svešvalodas. Kļūstot par veiksmīgu politiķi vai uzņēmēju, šāds bērns līdz mūža beigām būs pateicīgs vecākiem.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru