5 Zodiaka zīmes, kuras decembra sākumā saskarsies ar problēmu virkni

Ar nožēlu jāatzīst, ka ne vienmēr viss iet kā pa sviestu – reizēm nākas saskarties ar grūtību virkni.

AUNS

Domā, ko runā! Šajā periodā svarīgi nerunāt sliktu – it īpaši par citiem! Augsta iespēja tikt iesaistītam baumu un intrigu virpulī – par katru cenu mēģini no tā izvairīties, pretējā gadījumā tiksi vainots pie lietām, kuras neesi pastrādājis!

DVĪŅI

Šajā periodā jāuzmanās ar finansēm. Pat, ja liekas, ka naudas pietiek visam, mēģini atlikt! Var gadīties dažādi neparedzēti izdevumi, par kuriem tagad pat nespēj iedomāties! Esi prātīgs!

STRĒLNIEKS

Ne tas labākais laiks, kad veidot jaunas attiecības. Pirmās divas decembra nedēļas ieteicams pavadīt, pilnveidojot sevi. Iespējams, ka ir lietas, kuras pašlaik ir svarīgākas, piemēram, pašattīstība. Ja mācies, tad pievērsies mācībām!

ZIVIS

Ar decembra sākumu ieteicams izvērtēt savas izvēles. Iespējams, ka tās nav bijušas tās labākās. Ar savu rīcību un vārdiem var gadīties kādu aizskart. Ja uzskati, ka tomēr tā ir sanācis, tad noteikti atvainojies!

JAUNAVA

Šajā laika posmā pievērsies sev! Pievērsies savam izskatam un pašsajūtai! Tu pārāk bieži domā par citiem, un aizmirsti par sevi… Ir vērts padomāt par veselību! Vai viss kārtībā? Varbūt, ka ir kāda kaite, kuru nepieciešams ārstēt – un, jo ātrāk, jo labāk!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru