3 Zodiaka zīmes, kurām šis gads nebeigsies labi – jāuzmanās!

Labā ziņa ir tāda, ka iepriekš zinot par briesmām, ir iespēja no tām izvairīties! Uzzini, kā planētu izvietojums var ietekmēt tieši tevi, un ko darīt, lai mazinātu grūtības, kuras tevi varētu sagaidīt!

 

VĒZIS

Laiks, kad nesteigties ar pārgalvīgiem lēmumiem! Dažas lietas savā ikdienā gan nāksies mainīt, un viena no tām noteikti būs attieksme pret apkārtējiem cilvēkiem! Mazāk saki aiz muguras, un vairāk mēģini paklusēt. Lieka muldēšana nekad nav nesusi neko labu, un nenesīs arī tagad.

Ilgtermiņa attiecībām īsti nepiemērots mēnesis, jo tās izveidot būs ļoti maza iespēja. Šajā periodā labāk gan koncentrēties uz kaut ko citu – piemēram, savu karjeru vai izglītību!

SVARI

Kopumā šis periods būs grūts, tomēr par to nav jāuztraucas ilgtermiņā. Iespējams arī naudas problēmas, kas manāmi ietekmēs jūsu attiecības. Tam pāri tiks tikai stiprākie pāri. Daži šo auksto mēnesi var izvēlēties pavadīt ar citu partneri un izšķirties ar esošo. Jāatceras, ka iemeslam ir jābūt pietiekami lielam, lai Svari izlemtu uzsākt citas attiecības.

Brīvajiem šis nesolās būt par diženas un jaunas mīlestības laiku, taču iespējami daži randiņi un afēras.

 

ZIVIS

Šis pavisam noteikti nebūs viegls periods, saskarsies ar dažādām problēmām, tomēr, ja saņemsies, tad viss izdosies! Galvenais būs nezaudēt cerību! Diezgan noderīgs būs tuvāko draugu atbalsts! Šķitīs, ka katra jaunā iecere, kuru centies realizēt, kaut kur apstājas, un tā arī tu atmet visam ar roku. Kaut arī janvāris solās būt daudz gaišāks, tev sākumā jātiek galā ar pašreizējiem plāniem!

Noteikti neaizraujies ar sapņošanu ne par labām, ne arī depresīvām lietām! Mazāk runā – vairāk dari! Šī mēneša panākumu atslēga slēpsies darbībās!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru