5 Zodiaka zīmes, kuras NEKAD nedrīkst kaitināt – dabūsiet pēc nopelniem!

Lūk, šī informācija jāņem vērā! 5 Zodiaka zīmes, pie kurām labāk nelīst, kad tās ir dusmīgas!

Katrs no mums savu aizkaitināmību un dusmas mēdz paust dažādi. Taču daži cilvēki to pauž agresīvāk, skaļāk un jebkurā gadījumā kaislīgāk, nekā citi.

Noskaidrosim, kuru zodiaka zīmju pārstāvjus patiešām nevajadzētu traucēt tajos brīžos, kad viņiem ir slikts garastāvoklis.

Vērsis

Viņi ir ietiepīgi un nekad neizvēlas kompromisus. Kad viņi ir dusmīgi vai viņiem ir slikts noskaņojums, maz kas spēj viņus mierināt. Labā ziņa – parasti viņi dusmojas objektīvi un “par tēmu”. Taču ļaujiet viņiem šajos brīžos būt vieniem – viņiem noteikti nepatiks, ja jūs sāksiet viņus izprašņāt, tincināt vai mēģināt žēlot. Tas situāciju padarīs tikai vēl sliktāku. Un jūs varat kļūt par viņu dusmu turpinājuma eksplozijas mērķi.

Lauva

Lauvām patīk dominēt. Kad viņi dusmojas, viņi ir stingri pārliecināti par to, ka viņiem ir taisnība un nekas nespēj likt mainīt viņiem viedokli. Lauvām ir karstas asinis, viņi nebaidās nokļūt dažādu konfliktu epicentrā, it īpaši, tad, kad viņiem ir slikts noskaņojums un kāds viņus ir sakaitinājis. Pat, ja izrādīsies, ka viņiem nebija taisnība, kad viņi dusmojās, viņi to nekad neatzīs un piedošanu (loģiski!) nepalūgs.

Skorpions

Skorpioniem patīk sajūta, ka viņiem vienmēr ir taisnība. Viņi var būt arī pasīvi agresīvi un var izteikt apkārtējiem šādos brīžos nicīgas, aizskarošas piezīmes. Lai gan parasti šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir nosvērti un mierīgi, viņi var kļūt ļoti viegli aizkaitināmi un pat pretīgi, kad viņus kāds nokaitina. Šādos brīžos vispareizākā taktika – izvairīties no kontaktēšanās ar viņiem.

Strēlnieks

Pēc dabas Strēlnieki nav ne agresīvi, ne dusmīgi, taču viņi tādi var kļūt, ja kāds viņus sadusmo vai nokaitina. Kā jau Uguns stihijas zīme, Strēlnieki burtiski kvēlo, kad viņus kāds ir sadusmojis. Tad, kad viņi dusmojās, viņi nekad nedomā līdzi tam, ko viņi runā. Jāteic, ka par laimi, tad, kad dusmas mitējas, viņi parasti atvainojas par savu nepārdomāto uzvedību.

Mežāzis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji lielākoties ir ieturēti un vēsi. Viņi nemēdz ciest no nekontrolējamām emociju izmaiņām, taču tajās reizēs, kad viņi ir dusmīgi, viņi kļūst par citām personām. Tādās reizēs viņi skaļi izsaka savu neapmierinātību, kritizē visus, ko “rāda acis” un vaino visus pie notikušā.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru